Iš gyvenimo pasitraukęs V.Končius - Radžio paslapties sergėtojas

Realybės šou „Paslapčių namai“ gerbėjus pribloškė žinia – iš gyvenimo pasitraukė projekto dalyvis Valdas Končius.

Realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvavusio Valdo paslaptis - jis tris metus gyveno su dainininku Radžiu.<br>TV3
Realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvavusio Valdo paslaptis - jis tris metus gyveno su dainininku Radžiu.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-06 14:22, atnaujinta 2018-02-16 15:23

Iš Šiaulių kilęs vaikinas pernai išgarsėjo dalyvaudamas TV3 realybės šou, į kurį atsinešė skandalingą paslaptį – jis trejus metus gyveno su dainininku Radžiu.

„Nesitikėjau, kad Lietuva – tokia tolerantiška, nenumaniau, jog tris mėnesius projektą stebėję žmonės mane pamilo“, - iškritęs iš žaidimo, likus vos vienam žingsniui iki superfinalo, atviravo V.Končius.

Po realybės šou į gimtuosius Šiaulius sugrįžęs vaikinas nesiliovė dėkojęs žiūrovams bei visiems gera linkintiems aplinkiniams, o ypač – stiprybę ir vienybę išsaugojusiai šeimai ir draugams: „Galima pavydėti tokios šeimos kaip mano. Nelaimėjau pinigų, bet išlošiau daug daugiau – stipresnį ryšį su draugais ir artimaisiais.“

Gyvenimas uždaroje patalpoje, informacijos vakuume vienuolika savaičių su keturiolika nepažįstamųjų Valdui atnešė ir kitokių atradimų, už kuriuos jis buvo dėkingas šiai gyvenimo avantiūrai – gyvenimui „Paslapčių namuose“. „Aš iš naujo atradau gyvenimo džiaugsmą, pradėjau viską vertinti kitaip, vertinti kiekvieną smulkmeną bei menkiausią galimybę', - tuomet sakė jis.

Tuo pačiu Valdas pridūrė: „Nėra paslapties, kuri anksčiau ar vėliau neišaiškėtų“.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Super L.T.“ laidai paviešinus, kad turi svarių įrodymų, jog Valdą ir Radžį siejo romantiški santykiai, praūžė nemažas skandalas. Pats Valdas yra prisipažinęs, kad jo buvusios antrosios pusės vardas – itin retas. Taip pat vaikinas atskleidė turėjęs intymių santykių su vyru. Dar vienas dainininko ir realybės šou dalyvio galimo ryšio įrodymas – nuotraukos. Radžis tikina nepažįstantis Valdo, tačiau fotografijose, kurias pirmą kartą paviešino laida „Super L. T.“, dainininkas sėdi šalia vaikino, lyg du vandens lašai panašaus būtent į Valdą. Vis dėlto dainininkas tikino, kad jam nesvarbu, ką mano kiti, nes jis žino, kaip yra iš tiesų.

Po kelių savaičių ši istorija buvo prisiminta. Per laidą „Paslapčių namai“ buvo parodytas epizodas, kuriame Valdas projekto dalyvei Diletai Meškaitei atvertė visas kortas: „Tokio skandalo dar niekada nebuvo Lietuvoje. Tu matei su juo šou, kaip jis ieškojo žmonos? Įsivaizduoji, projektas su juo, o aš čia atėjau. Skandalas toks. Čia jis ieško žmonos, o aš jam – pyst, pyst.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.