L.Asadauskaitė ryžosi grožio eksperimentams

Sporto ir pramogų pasaulio žvaigždės ketvirtadienio vakarą atsidavė į grožio specialistų rankas. Makiažo meistrai pademonstravo kaip per kiek daugiau nei pusvalandį dieninį makiažą pakeisti vakariniu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 7:07 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:04 PM

Eksperimentui prekybos centre "Europa" duris atvėrusiame grožio salone „Figaro“ šį kartą ryžosi olimpiečiai Laura Asadauskaitė su vyru Andrejumi Zadneprovskiu, operos solistė Nomeda Kazlaus ir aktorė Indrė Stonkuvienė. Visos jos sėdo į vizažisto bei šukuosenų meistrų kėdę ir nekantriai laukė save išvysti veidrodyje.

Išskirtinių pagyrų sulaukė Indrė, Nomeda ir Laura. Moterims buvo padaryta sukeltų plaukų šukuosena, išryškinanti jų veido bruožus. L.Asadauskaitei ir I.Stonkuvienei į ausis įsegti blizgūs masyvūs auskarai suteikė elegantiškumo.

Žiūrėdamos į veidrodį moterys vienbalsiai tvirtino, kad atrodo žavingai. I.Stonkuvienės vyras aktorius Mantas Stonkus šmaikštavo, kad žmona taip atrodo visada - net ir prabudusi ryte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.