Olimpietės I.Ardišauskaitės silpnybė – dailus manikiūras

Slidininkė Ingrida Ardišauskaitė (21 m.) puikiai prisimena pirmąsias varžybas, kai nepelnė prizinės vietos. Dabar ji dalyvauja Sočio žiemos olimpinėse žaidynėse, o jos namuose - gausi medalių kolekcija.

Ingrida prisipažino, kad jaučia silpnybę gražiam manikiūrui. Nagus dailina ne tik grožio salone, bet ir pati.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ingrida prisipažino, kad jaučia silpnybę gražiam manikiūrui. Nagus dailina ne tik grožio salone, bet ir pati.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 13, 2014, 6:47 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:47 AM

Kaune gyvenanti, tačiau iš Utenos rajono Daugailių miestelio kilusi Ingrida – jauniausias vaikas šeimoje. Slidininkė turi du brolius ir seserį. Dvylika metų slidės yra Ingridos gyvenimo pakeleivės. Baigusi mokyklą ir išsiskyrusi su pirmuoju treneriu uteniškė suprato, kad sieks profesionalios sportininkės karjeros. Iškart I.Ardišauskaitė pradėjo dirbti su šalies rinktine.

„Pirmą kartą startavus savo amžiaus grupės varžybose Lietuvoje sėkmė nenusišypsojo – neužėmiau prizinės vietos. Po kelerių metų pradėjau pildyti savo medalių kolekciją. Dabar ji nemaža. Kaskart laimėjus varžybas apimdavo azartas, kad man nėra lygių. Ir nedidelės pergalės visą laiką mane vedė į priekį“, – žurnalui „Stilius“ pasakojo I.Ardišauskaitė.

Ingrida, kaip ir daugelis kitų profesionalių sportininkų, gyvena pagal tikslų grafiką. Slidininkė keliasi septintą valandą ryto, padaro rytinę mankštą, pusryčiauja. Nuo dešimtos valandos intensyviai sportuoja. Baigusi pirmąją treniruotę pietauja, poilsiauja ir stoja ant slidžių.

„Antroji treniruotė lengvesnė. Po jos vakarieniauju ir tik tada skiriu laiko sau. Dažniausiai bendrauju su artimaisiais, draugais, pasižiūriu filmą ar skaitau knygą. Vienuoliktą valandą vakaro jau sakau visiems „labanakt“, – nusišypsojo slidininkė.

Dėl pasirinkto gyvenimo kelio laiko maloniai veiklai, atostogoms ir vakarėliams beveik nelieka. Daug mėnesių Ingrida praleisdavo užsienyje – toli nuo šeimos ir draugų. Mergina neslepia, kad kartais pavydi bičiulėms, kad jos gali daryti, ką panorėjusios, o ji turi laiku keltis ir gultis, valgyti ir ilsėtis.

„Buvo minčių mesti profesionalųjį sportą. Keletą kartų išties mėginau tai padaryti, tačiau ačiū treneriui, kuris lengvai manęs nepaleido. Ir štai dabar esu ta, kas esu“, – kalbėjo I.Ardišauskaitė.

Be slidinėjimo, mergina išbando dailųjį čiuožimą, patinka plaukimas. Slidininkė mielai ilsisi gamtos apsuptyje žiemą ir vasarą. Ypač su mylimu šunimi.

Ingrida – turbūt daugelio vyrų svajonė. Kodėl? Namų ruošos darbai jai – malonumas! Ilgesniam laikui apsistojusi užsienyje ir turėdama laisvą dieną lietuvė užsuka į grožio saloną. Mergina prisipažino, kad jaučia silpnybę gražiam manikiūrui. Nagus dailina ir pati.

Kasdienis Ingridos stilius paprastas ir patogus. Mergina įsitikinusi – drabužis turi maloniai priglusti prie kūno, o ne tik gražiai atrodyti.

„Pirmenybę teikiu džinsams, lengviems megztiniams, marškinėliams. Prisipažinsiu, mano drabužinėje vis dėlto daugiausia sportinio stiliaus rūbų. Tačiau puoštis aš mėgstu. Aviu ir aukštakulnius, tačiau ne kiekvieną dieną“, – pasakojo Ingrida.

Paprašyta apibūdinti savo charakterį sportininkė ištarė: „Sunkus.“ Mergina tikino, kad ji greitai įsiplieskia, bet greitai ir užgęsta.

„Neturiu kantrybės. Tačiau esu linksma, nuoširdi, draugiška. Nemoku ilgai pykti. Šias savybes vertina šeima ir draugai“, – sakė I.Ardišauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.