Šeimą sukūrusi dainininkė I.Kolytė scenos neišsižada

„Nesu ta, kuri nuo mažumės svajojo apsirengti balta nuotakos suknele“, – tvirtai pasakė buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė Ingrida Kolytė (26 m.). Prieš pusmetį ištekėjusi Ingrida naujosios pavardės neatskleidžia – jos vyrui Justinui (30 m.) nepatinka viešumas.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Feb 27, 2014, 9:29 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:58 PM

Dar visai neseniai galybę apkalbų turėjusi atlaikyti Ingrida neima į galvą, ką apie ją mano kiti, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Stilius“. Anot jos, tikri draugai ir artimieji žino, kaip yra iš tiesų, o daugiau niekas nesvarbu.

„Manęs nepažįstantys sako, kad esu ir kvaila, ir negraži, ir dainuoti nemoku. O štai man brangūs žmonės žino, kad aš dainuoti moku, ir esu ne tik „pupytė“, bet dar ir protinga mergina“, – patikino Ingrida.

Šiuo metu reklamų prodiusere dirbančiai Ingridai prabėgę metai pažėrė daugybę svarbių įvykių: pasitraukimas iš grupės, vestuvės, baigiamojo magistrinio darbo rašymas. Šiuo metu Ingrida tokia užsiėmusi, kad pati nustebo, jog nuo pasitraukimo iš „Naujų pupyčių“ prabėgo jau metai.

„Man taip greitai lekia laikas. Vis dėlto visokiuose renginiuose dar padainuoju, tad nesijaučiu visiškai atitrūkusi nuo scenos. Tiesą sakant, nė nenorėčiau atitrūkti. Juk užaugau scenoje – su Taja dainuoti pradėjau būdama 15-os metų. Be to, vis dar kokią nors dainelę išleidžiu. Tik dabar ilgesnė pertrauka, nes mokslus reikia baigti“, – paaiškino Ingrida.

Su „pupytėmis“ Ingrida ryšį palaiko tik virtualiai, mat realiems pašnekesiams trūksta laiko. Ji vis dar seka naujienas, susijusias su „Naujomis pupytėmis“, laukia jų naujų dainų.

Pati iš grupės Ingrida pasitraukė, nes nebespėjo derinti mokslų ir muzikinės veiklos. Ją pakeitė Vita Jakutienė. Pokyčiais liko patenkintos visos.

Nors pasitraukusi iš grupės Ingrida turi daugiau laisvo laiko, neguli namie ant sofos. Ji juokavo, kad niekada nenorėtų tapti namų šeimininke, nes susitikimai su draugais, sportinių šokių pamokos, vakarėliai ir kelionės jai prilygsta gaivaus oro gurkšniui.

„Mes su Justu esame labai laisvi, liberalūs, jaunatviški, tad po vestuvių mūsų įpročiai, bendravimas nepasikeitė. Šventės reikėjo, nes vestuvės – tam tikras santykių įprasminimas. Juk tada visiems pasakai, kad tai yra mano žmogus“, – kalbėjo I.Kolytė.

Sėkmingų santykių paslaptis jai yra vienas kito poreikių supratimas, pastangos neriboti asmeninės laisvės.

„Su Justu visada sakome, kad esame komanda. Žmona neprivalo tik plauti indų ir tvarkyti kambarių, o vyras uždirbti pinigų – mes viską darome kartu. Pasidalijimas darbais taip pat labai svarbus“, – sakė Ingrida.

Aktyviai gyvenanti pora kol kas vaikų neplanuoja.

Ingrida labai norėtų šuns, bet jo negali sau leisti dėl pernelyg intensyvios dienotvarkės.

„Šuns tikrai norėčiau, bet vargu ar turėčiau laiko juo rūpintis. Žinau, ką reiškia jį auginti. Pamenu, dėl augintinio reikėdavo grįžti per pietus ir visai nesvarbu, kad niekur nespėji. Ryte tas pat – vėluoji, o šuo žiūri į tave gailiomis akytėmis, nes jį reikia pavedžioti.

Jį tikrai labai mylėčiau. Ko gero, net būčiau laimingiausias žmogus jį turėdama, bet žinau, kad dar nėra galimybių. Kai būsime sėslesni, galbūt tada“, – atsiduso Ingrida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?