E.Puidokaitė-Atlanta nebenori savęs pardavinėti

Populiarumo spinduliuose anksčiau besimaudžiusi dainininkė Atlanta dabar kaskart džiaugiasi, kai yra pavadinama Elena Puidokaite. 32 metų moteris neslepia – kaina, kurią ji sumokėjo už šlovę, nebuvo maža.

Šiandien visas E.Puidokaitės gyvenimas sukasi apie dukterį Saulę.
Šiandien visas E.Puidokaitės gyvenimas sukasi apie dukterį Saulę.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Mar 8, 2014, 8:01 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:54 PM

Šiandien šešiametę dukterį Saulę auginanti moteris renkasi kitokį kelią – dėl dukters jai kur kas svarbiau ramybė ir mėgstama veikla.

Šiuo metu Elena su dukterimi Saule gyvena pavasarinėmis nuotaikomis – džiaugiasi saule, šiluma ir kiekviena giedra diena.

Šiandienė jos veikla – renginių, švenčių organizavimas, televizijos projektų administravimas.

„Labai gerai jaučiuosi, kai kuriami dideli, tiesioginiai televizijos projektai ir laidos. Patirtis dirbant su prodiuseriais ir jų renginiais neįkainojama“, – sakė Elena.

E.Puidokaitė – televizijos laidų vykdomoji prodiuserė. Jau trečią sezoną ji su Vlada Musvydaite kuria laidą „Sportuok su mumis“, olimpinių žaidynių metu televizijos žiūrovai galėjo matyti laidą „Atrask žiemos sportą“.

Nuo sceninės veiklos užkulisių link moteris ėjo sąmoningai. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje baigusi renginių vadybos magistro studijas Atlanta norėjo atrasti save kitoje kulisų pusėje.

„Nesakau „niekada“ scenai. Tiesiog dabar yra toks etapas. Kartkartėmis savaitgaliais koncertuoju naktiniuose klubuose, bet dainininkės veiklą, prisipažinsiu, esu gerokai apleidusi.

Niekur neskubu, mėgaujuosi vidine laisve, nenoriu būti įsipareigojusi apie save kalbėti, kaip kad būnant scenoje. Šiandien man patinka būti tyliai.

Duoklę viešumui per 15 buvimo scenoje metų, manau, esu atidavusi. Dabar pati renkuosi, kaip gyventi. Man maloni ši pauzė, ir tai ne pasiteisinimas!“ – šypsojosi praeityje garsi atlikėja.

Atlanta puikiai prisimena pilnas koncertų sales. Ji neslepia, kad populiarumas atvėrė duris į darbą televizijoje. Juk pramogų pasaulyje sukasi tie patys žmonės – vieni scenoje, kiti už jos.

„Viskam savas laikas. Suaugau, mano vertybės kitos, nebenoriu draskytis. Kažkada dariau viską, kad būčiau populiari, o šiandien – kad būčiau rami. Atlygis už viešumą nebuvo vertingas arba nemokėjau juo tinkamai pasinaudoti“, – kalbėjo moteris.

Tačiau ji nesigaili dalykų, kurių šiandien nebegali pakeisti. Nesiskundžia savo gyvenimu, moka mėgautis kiekvienu likimo siųstu išbandymu.

„Kai buvau populiarumo viršūnėje, niekas mūsų nemokė, kaip valdyti asmeninį gyvenimą. Nežinojome, kaip tinkamai bendrauti su žiniasklaida, atsirinkti šalia esančius žmones. Mokėmės tik iš savo pačių klaidų. Elgiausi taip, kaip jaučiau. Dabar galėčiau ne vienam papasakoti, kaip reikėtų ir kaip nederėtų elgtis“, – šypsojosi jauna moteris.

Ji džiaugiasi, kad šiandien daug kas supranta, jog muzikos atlikėjų vadyba – komandinis darbas. O tais laikais, kai ji dainavo scenoje, viskas buvo kitaip, dainininkas pats vienas buvo atsakingas už save.

Jei galėtų atsukti laiką atgal, E.Puidokaitė keistų tik mažas smulkmenas. Juk gyvenime duota viskas, ko reikia. Kiek pasiimsime, turime nuspręsti patys.

Vienintelis dalykas, kurio Elena šiek tiek gailisi, – kad per vėlai tvirtai save suėmė į rankas: pradėjo studijuoti, realizuoti ne scenoje.

„Kas man šiandien svarbiausia? Mano Saulė, kuri šildo jau septintus metus! Dėl jos ir mano kasdienybė atrodo labai paprasta – džiaugiamės mažais dalykais, vaiko išminties perliukais, šypsena“, – kalbėjo laiminga mama.

Ji su mažyle jau ruošiasi mokyklai, stojamiesiems egzaminams, muzikuoja. Anksčiau net neįsivaizdavo, kad taip jaudinsis dėl Saulės egzaminų, dėl jos pamokų. Duktė jos gyvenimą pakeitė iš esmės.

Būdama mama Atlanta ir pati mokosi daugelio dalykų – kantrybės, išminties ir ramybės, įgyja naujos patirties.

„Tokios patirties negausi niekur kitur. Buvimas mama – didžiausias gyvenimo universitetas! Negaliu apibūdinti žodžiais, ką man reiškia būti mama, – tai visas mano gyvenimas, visa aš, pats gražiausias laikas. Esu be galo laiminga, kad auginu Saulę“, – švytėjo moteris.

Ar šiandien E.Puidokaitės širdį šildo meilė?

Nepaisant ankstesnių skaudžių meilės išgyvenimų, moteris širdyje visada turi vietos meilei. Ji įsitikinusi, kad taip jaučiasi kiekvienas žmogus, kuris nori būti laimingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.