Besilaukianti A.Grigaliūnienė dėmesio nestokoja ir vyrui Simonui

Buvusi televizijos laidų vedėja, komunikacijos įmonės „Olive“ bendraturtė Agnė Grigaliūnienė (33 m.) sau ir visoms moterims linki išminties – žinios tiesiog sensta, o protą ir pamesti galima. Išmintinga dama Agnei – moteriškumo pavyzdys. „Tokios moterys yra stiprios, švelnios, ne juokingos, o žavios. Ne paklusnios, o malonios. Gaila, ne visada pavyksta tokiai būti“, – žurnalui „Stilius" prisipažino A.Grigaliūnienė.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 20, 2014, 9:25 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:10 AM

Nuostabiausi komplimentai tarp dviejų žmonių išreiškiami žvilgsniais, gestais. Būtent todėl Agnė negali įvardyti tų pagyrų, kuriomis apiberia sutuoktinis Simonas Grigaliūnas.

„Nors aš esu visiška ekstravertė ir kartais noriu išgirsti ištariamą saldžiausią komplimentą, nepamirštu ir savo vyro – gražių žodžių Simonui negailiu“, – kalbėdamasi su žurnalu „Stilius" nusišypsojo Agnė.

Moteris iš pirmosios santuokos augina vienuolikos metų sūnų Gabrielių. Vasarą Agnė susilauks antrosios atžalos. Ji nesupranta dailiosios lyties atstovių, kurios susilaukusios vaikų ima ir pamiršta save.

„Dar blogiau. Vaikus auginančios moterys labiau pradeda mylėti atžalas, o ne vyrą, nuolat kalba apie košes ir sauskelnes. Jos pamiršta, kad tie vaikai be vyro nebūtų gimę. Ir štai tada jos pradeda aukotis. Neina dirbti, nes mano, kad su vaikais namie reikia sėdėti neva trejus metus.

Kas nutinka? Moteris pasidaro niekam neįdomi, nuolat dėl ko nors kenčianti ir besiaukojanti. Tik ar kam nors to reikia? Namie reikia ir laimingos moters, bičiulės, ne vien motinos. Esu laiminga būdama mama, bet lygiai taip pat laiminga esu būdama žmona, draugė. O ar man pavyksta visa tai sėkmingai suderinti, reikia klausti mano vyro“, – nusijuokė Agnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.