N.Bunkė jau rado apdarus K.Nemycko vestuvėms

Kiekviena dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurta suknelė primena mažyti stebuklą, kuris Pelenę paverčia tikrų tikriausia Princese. Atvykusi pas dizainerį į saloną panašiai pasijuto ir charizmatiškoji dainininkė Natalija Bunkė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2014, 10:06 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:39 AM

L.Salasevičiaus kolekcijos „Šou“ pristatymo modeliais taps ir žinomos, gražios, daug pasiekusios Lietuvos moterys, ir profesionalūs modeliai. Iki pristatymo likus mažiau nei mėnesiui, Liutauro salone – dar didesnis šurmulys nei įprasta. Į stiliaus namus plūsta moterys, kurių laukia paskutiniai matavimai prieš šou. Tarp jų – ir Natalija Bunkė, kuri balandžio 18 d. taip pat žygiuos podiumu su suknele iš naujausios dizainerio kolekcijos. Pamačiusi jai pasiūtą apdarą dainininkė neslėpė susižavėjimo ir lengvo nerimo.

„Suknelė  beprotiškai graži, bet gal kiek trumpoka… Juk dar pridėsi kelis kutelius nugaroje, kad taip nešviestų ten viskas iš galo…“ – juokdamasi klausė L. Salasevičiaus atlikėja.

Dizaineris į šį klausimą atsakė trumpai ir griežtai: „Turi gražias kojas, tad nereikia jų slėpti. Nei iš priekio, nei iš užpakalio.“

Atvykusi matuotis suknelių Natalija atskleidė ir dar vieną savo vizito tikslą. Pasirodo, ji nori susirasti apdarus netrukus vyksiančioms Katažinos Nemycko ir Deivydo Zvonkaus vestuvėms.

„Jei vestuvėse pasirodyčiau su tokia suknele, tikriausiai net ir pačią nuotaką nustelbčiau, – koketuodama prieš veidrodį su šviežutėliu dizainerio kūriniu juokavo Natalija. – Kita vertus, ji labai tiktų – oficialioje dalyje su ilgu sijonu, o vakarėlyje tik šast – ir sijono nebeliko.“

Kaip žinoma, ne vienas Liutauro suknelės modelis transformuojasi. Tai reiškia, kad moteris, dėvėdama jo suknelę, gali vienaip atrodyti dieną, o visai kitaip – vakare. Vilkėdama būtent tokią suknelę – vieną akimirką žemę glostančią, o kitą mirksnį kojas atidengiančią – podiumu plauks Natalija.

„Žvaigždžių dizaineris“, „nuotakų numylėtinis“, „dieviško grožio suknelių kūrėjas“ – tai tik keli epitetai, kuriais viešojoje erdvėje liaupsinamas dizaineris L.Salasevičius. Praėjus kiek daugiau nei metams, jis vėl visiems primins, kad yra šių žodžių vertas, ir pristatys jau šeštąją savo suknelių kolekciją „Šou“.

Balandžio 18-ąją LRT televizijos Didžioji studija virs tikra mados Meka. O joje karaliaus ištaigingos, stilingos ir moters grožį pabrėžiančios suknelės.

Kolekcijoje „Šou“ atsispindės ne kasdieniška, o ištaiginga ir prabanga žaižaruojanti moters gyvenimo pusė. Žiūrovų laukia nepakartojamas reginys su specialiai paruoštomis dekoracijomis, pirotechnikos elementais, akrobatiniais triukais ir, žinoma, prašmatnių suknelių kolekcija. Podiumu plauks ne tik gražuolės manekenės, bet ir pagrindinės L.Salasevičiaus klientės – žinomos Lietuvos moterys.

Specialiai šiam renginiui muzikinį takelį kuria ir gyvai atliks M.A.M.A. apdovanojimą pelniusi elektroninės muzikos grupė „Electronic I“. Muzikinėje programoje – ir hitais tapę grupės kūriniai, tokie kaip „One Dream“, „Underwater“ ar „Lyja“ (su „Sel“), ir dar negirdėtos dainos iš netrukus pasirodysiančio „Electronic I“ albumo. Kitų atlikėjų ir šou pasirodymų renginio organizatoriai nenurodo, tačiau žada, kad jau visai netrukus paslapties šydas bus šiek tiek pravertas.

Norite pamatyti, kokia suknelė iš naujosios L.Salasevičiaus kolekcijos teko žavingajai Natalijai? Įsigykite bilietą į renginį ir išvyskite dar neregėtą šou! Bilietai platinami interneto svetainėje ticketpro.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.