Į Lietuvą grįžusią I.Dapkūnaitę sunkią akimirką palaiko vyras

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti aktorė Ingeborga Dapkūnaitė (51 m.) Lietuvoje – gana retas svečias. Tačiau pastarąjį mėnesį ją vis dažniau galima pamatyti vaikštinėjančią sostinės gatvėmis. Paprastai su šypsena veide į gimtąjį kraštą grįžtanti menininkė šįkart susirūpinusi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 9:08 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:15 PM

Aktorės šeima šiuo metu išgyvena skausmingą laiką – mirė ilgai sirgęs jos tėvas. Diplomato pareigas ėjusio vyro mirtis palaužė ir aktorės mamą bei Briuselyje gyvenančią seserį. Tačiau kartu suartino, suspaudė visus artimuosius į kumštį. Nepalūžti Ingeborgai padeda ir dabartinis jos vyras, rusų advokatas ir verslininkas Dmitrijus Jampolskis. Jis mylimosios nepaleidžia nė per žingsnį, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Stilius“.

Drauge jau kone mėnesį į Vilnių tai atvykstanti, tai vėl išvykstanti pora nuolat apsistoja skirtingose vietose. Sykį jie buvo užsisakę numerį „Kempinski“, sykį – „Shakespeare“ viešbučiuose.

Vos prieš kelias dienas jie buvo užfiksuoti pietaujantys miesto centre esančioje kavinėje „Soul & Pepper“. Akies krašteliu Dmitrijus vis žvilgčiojo į Ingeborgą, nepaleidžiančią iš rankų mobiliojo telefono.

Daugiau nei dešimčia metų jaunesnis sutuoktinis Maskvoje ir Sankt Peterburge turi kelis restoranus, kavines, yra ne vieno klubo bendraturtis, taip pat labdaros fondo slaugai remti „Vera“ valdybos pirmininkas.

Su Dmitrijumi aktorė aukso žiedus sumainė daugiau nei prieš metus, Didžiojoje Britanijoje vykusios vestuvės buvo itin slaptos. Visi puotoje dalyvavę svečiai turėjo raštiškai pasižadėti neplatinti jokios su švente susijusios informacijos.

Apie jausmus nemėgstanti kalbėti Ingeborga visuomet savo asmeninį gyvenimą slėpė po devyniais užraktais, todėl ir apie savo vyrą ji neatvirauja. Tokią jos poziciją nesunku suprasti – prieš tai dvi iširusios santuokos užgrūdino aktorę.

Pirmąjį „taip“ Ingeborga ištarė kurso draugui Arūnui Sakalauskui, tačiau išblėsus meilei gražuolė lietuvė pasiryžo tekėti dar kartą ir 2009 metais tapo britų režisieriaus Simono Stokeso žmona.

Antras bandymas susukti jaukų šeimos lizdelį taip pat nebuvo sėkmingas – pora pasuko skirtingais keliais.

Kalbama, kad tuomet aktorė ėmė megzti romaną su Dmitrijumi, tačiau spaudoje galima rasti pranešimų ir apie jos romanus su dailiojo čiuožimo treneriu Aleksandru Žulinu bei režisieriumi Emiru Kusturica. Dmitrijui ši santuoka taip pat ne pirma, su buvusia žmona jis augina dvi dukras.

Parengė Monika Svėrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.