Aktorė I.Dapkūnaitė mylimame Vilniuje gėrėjosi oro balionais

Ingeborga džiūgavo, kad pagaliau gali šį tą nuveikti dėl Vilniaus: kartu su bičiuliais ji rengė reportažą tarptautiniam leidiniui „Conde Nast Traveller".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 12:39 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:27 PM

Ingeborga džiūgavo, kad pagaliau gali šį tą nuveikti dėl Vilniaus: kartu su bičiuliais ji rengė reportažą tarptautiniam leidiniui „Conde Nast Traveller".

Imtis sumanymo paskatino ir bendravimas su specialiuoju  korespondentu Genadijumi Jozefavičiumi, kurio šaknys – Lietuvoje.

„Seniai norėjau kažką apie Vilnių padaryti – tai mano miestas, labai jį myliu, didžiuojuosi juo. Šį rytą kai ką pamačiau naujo“, - kaip visada plačiai šypsodamasi pasakojo I.Dapkūnaitė.

Ji niekada nebuvo pakilusi į Šv. Jonų bažnyčios varpinę, iš kurios atsiveria žavinga senamiesčio panorama. Būtent ten galima išvysti ir Fuko švytuoklę, kuri demonstruoja Žemės sukimosi aplink savo ašį efektą.

Kur Vilniuje Ingeborgai mieliausia gerti kavą?

„Bet kur senamiestyje. Labai mėgstu demokratišką aplinką Vilniaus gatvėje esančiame salotų bare „Mano guru“. Ten anksčiau buvo puiki avalynės taisykla – nešdavau taisyti batus“, - sakė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.