Antro vaiko besilaukiančios A.Grigaliūnienės formos vis apvalėja

Antro vaiko besilaukianti buvusi televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė aktyviai tebedalyvauja visuomeninėje veikloje. Penktadienio vakarą moteris su sutuoktiniu Simonu Grigaliūnu lankėsi „Juškus Gallery“, kur vyko dailės paroda „Figūra, figūros, figūrai...“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 9:36 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:03 PM

Į parodą susirinkusiųjų dėmesį traukė ne tik tapybos darbai, bet ir pati A.Grigaliūnienė. Tiksliau, juos domino apvalėjantis moters pilvukas, kurį išryškino aptempta dryžuota palaidinė.

Moteris iš pirmosios santuokos augina vienuolikos metų sūnų Gabrielių. Vasarą Agnė susilauks antrosios atžalos. Tai bus pirmasis bendras Agnės ir Simono vaikas.

Pirmojoje privačioje galerijoje eksponuojami Vilmanto Marcinkevičiaus, Žygimanto Augustino, Sauliaus Dastiko, Raimondo Martinėno, Dalios Kasčiūnaitės ir Monikos Furmonavičiūtės kūriniai.

V.Marcinkevičius yra vienas žymiausių šiandienos mūsų šalies menininkų, jis yra garsių oficialių ir privačių asmenų portretų autorius. Vienas garsiausių jo portretų yra 2004 metų Danijos princo Joakimo ir princesės Aleksandros atvaizdas. Sąraše taip pat rašytojas  Leif Davidsen, pirmojo pasaulio IT instituto Londone įkūrėjas Peter Kirstein. Šiuo metu dailininkas tapo Danijos princo Henrik portretą 80 jubiliejaus proga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.