G.Karaliūnaitė įsitikinusi: gimė duktė, turinti ypatingų galių

Dėmelė, išskirianti Velykų išvakarėse gimusią dukrą, dainininkei Gintarei Karaliūnaitei-Canuel (35 m.) iškalbinga. Tokį ženklą turėjo ir ji, ir jos mama garsi žolininkė Adelė Karaliūnaitė. Tad Gintarė įsitikinusi, kad ir jos dukra greičiausiai domėsis žolelėmis, burtais ir turės ypatingų galių.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Apr 29, 2014, 7:05 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:56 AM

Dainininkė net pajuokavo, kad dėmė – raganystės ženklas. Bet moteriai tai tik suteikia žavesio.

„Su vyru Marcu esame apsvaigę iš laimės. Nepasidalijame, kuris ilgiau sūpuosime dukrelę. O ji kol kas valgo, miega ir nuostabiai šypsosi“, – džiūgavo balandžio 19-ąją atžalos susilaukusi dainininkė.

Gintarė visuomet svajojo apie gražią šeimą. Pernai liepą ji ryžosi pabandyti trečią kartą – ištekėjo už kanadiečio Marco Andre Canuelio (32 m.). Kol kas negali atsidžiaugti bendryste.

Ligoninėje iki pat cezario pjūvio operacijos vyras buvo šalia žmonos, tačiau jos metu dėl Gintarės ir būsimo kūdikio sveikatos jis jaudinosi už operacinės durų.

„Gimdymas, kaip ir nėštumas, nebuvo labai lengvas, tačiau esu dėkinga medikams, kurie stengėsi, kad viskas eitų sklandžiai. Ir štai turime labai lauktą ir tiesiog tobulą vaiką“, – džiaugsmo neslėpė Gintarė.

Ji nesupranta moterų, kurios ryžtasi gimdyti namuose. Dainininkės teigimu, toks sprendimas gali būti pavojingas ir motinai, ir kūdikiui.

Į namus Kauno rajone sustiprėjusi dainininkė su dukrele buvo paleista po ligoninėje praleistos savaitės.

Dukters gimimo proga vyras atlikėjai dar ligoninėje padovanojo dailius auksinius auskarus su perlais. Ši dovana moteriai buvo didelė staigmena.

Gintarė su Marcu juokais spėja, kad iš tėvo dukra greičiausiai paveldėjo garbanotus plaukus ir ilgas kojas, o iš motinos – lūpas, smakrą ir dideles akis. Laimingi tėvai pavadino atžalą Sofia.

„Sofia – graikų kilmės vardas. Jis reiškia išmintį ir įžvalgą. Jau prieš daugybę metų žinojau: jeigu kada nors susilauksiu dukrelės, ji bus Sofia. Net savo draugių prašiau šiuo vardu nepavadinti dukterų“, – pasakojo atlikėja.

Šeimos pagausėjimu džiaugiasi ne tik ji ir Marcas. Penkiolikametis dainininkės sūnus Naglis taip pat džiaugsmingai priėmė mažąją sesutę.

„Kai pradėjau lauktis, ir taip buvę geri santykiai su Nagliu tapo dar artimesni. Jis mane labai palaikė, rūpinosi ir laukė sesutės. Gana anksti sužinojome, jog gims mergaitė“, – pasakojo Gintarė. Dainininkės vyrui Marcui mažylė Sofia – pirmagimė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.