Menininkės I.Grušaitės darbai sudomino pramogų pasaulio atstovus

„Grožis – tam tikra genialumo forma, kuria būtina dalintis“ - taip skamba kvietimas į menininkės Indros Grušaitės darbų parodą, kurią visi norintys gali aplankyti sostinės „Pilies galerijoje“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2014, 8:40 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:09 AM

Parodos kaltininkė I.Grušaitė vos spėjo priimti gėles ir sveikinimus – norinčių pasveikinti dailininkę su paveikslų paroda buvo apsčiai. Tarp jų – ir būrys žinomų šalies verslininkų, menininkų, pramogų pasaulio atstovų. Iškilmingo vakaro lankytojus pasitiko ir „Pilies galerijos" savininkė Danguolė Stachura.

Kaip portalui lrytas.lt sakė I.Grušaitė, parodą ji surengė 50-ojo jubiliejaus proga. Indrė iš pradžių kiek delsė, tačiau paskatinta motinos tam ryžosi. Per tris galerijos sales eksponuojami darbai apima kelis laikotarpius – iki 2005 metų ir jau po jų. Dalis darbų tapyti 2013-2014 metais.

Moteris tikino, kad vos nutapiusi darbus iš karto parduoda - jos kūrybą mylintys žmonės darbais susižavi iš pirmo žvilgsnio, todėl sukaupti paveikslus buvo labai sudėtinga.

„Pilies galerijoje” eksponuojami darbai parduodami. Dalis jų jau turi savo šeimininkus. Kainos svyruoja nuo 4500 tūkslt iki beveik 16 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.