Vilniaus oro uoste J.Valančiūną žmona Eglė pasveikino bučiniu

Prieš kelias dienas savo antrąjį sezoną NBA užbaigęs krepšininkas Jonas Valančiūnas ilgiau Toronte neužsibuvo. „Toronto Raptors“ vienas lyderių grįžo į gimtąją šalį. Čia jo laukė gražuolė žmona Eglė Valančiūnienė.

Neilgai trukus J.Valančiūnas su žmona Egle sėdo į baltos spalvos naujausio modelio „Porsche Cayenne" automobilį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Neilgai trukus J.Valančiūnas su žmona Egle sėdo į baltos spalvos naujausio modelio „Porsche Cayenne" automobilį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-06 18:01, atnaujinta 2018-02-14 06:16

Po ilgų skrydžių J.Valančiūnas antradienio pavakarę jau buvo Vilniuje. Oro uoste krepšininką pasitiko žmona Eglė, kiek anksčiau parskridusi iš Kanados į Lietuvą. Apdovanojusi vyrą bučiniu moteris pasitraukė į šalį ir leido Jonui šnektelėti su jo laukusiais žurnalistais.

Šiandien – gegužės 6-ąją J.Valančiūnas švenčia 22-ąjį gimtadienį. Galbūt todėl aukštaūgis taip greitai paliko Torontą, kad galėtų gimtadienio dieną būti su mylima moterimi, šeimos nariais ir artimiausiais bičiuliais.

Neilgai trukus J.Valančiūnas su žmona sėdo į baltos spalvos naujausio modelio „Porsche Cayenne" automobilį. Visureigyje jų laukė Maltos bišonų veislės šuniukas. E.Valančiūnienė pajuokavo, kad poros augintis per kelias dienas spėjo krepšininką pamiršti.

Jonas ir Eglė susituokė praėjusių metų rugsėjo pabaigoje. Ceremonijoje dalyvavo tik brangiausi poros draugai ir šeimos. Iš karto po tuoktuvių pora išskrido į Torontą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.