N.Šiaudikytės vaikinas T.Uroška pademonstravo ištreniruotą kūną

Į išvaizdų dainininkės Neringos Šiaudikytės draugą šokėją ir asmeninį trenerį Tomą Urošką ligi šiol seilę varvinusios dailiosios lyties atstovės dabar atlikėjai pavydi dar labiau. Rygoje vykusiose „Baltic Match 2014“ kultūrizmo varžybose sužibėjęs T.Uroška „Men's physique“ (vyrų kūno sudėjimas – liet.) kategorijoje pelnė pirmąją vietą ir nugalėtojo taurę.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 9, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:23 AM

2010 metais televizijos šokių projekte „Tu gali šokti“ nugalėjęs 29 metų kaunietis kultūrizmo varžybose dalyvavo pirmą kartą.

Puikiai ištreniruotas T.Uroškos kūnas, aiškiai matomi raumenys ir nepriekaištingas jų demonstravimas teisėjams nesukėlė abejonių ir jis buvo paskelbtas tvirčiausiai sudėto vyriško kūno savininku.

T.Uroška tikino, kad dalyvauti kultūrizmo varžybose nusprendė siekdamas sporto aukštumų.

Šioms varžyboms vaikinas intensyviai ruošėsi tris mėnesius. Rengiantis varžyboms T.Uroškai teko klausyti marijampoliečio trenerio Rinaldo Česnaičio nurodymų, kasdien plušėti sporto salėje ir laikytis specialios sportininkų dietos.

Per dieną T.Uroška suvalgydavo 12 kiaušinių baltymų, 800 gramų vištienos krūtinėlės, 400 gramų ryžių. Jis taip pat valgė agurkus ir kopūstus, visiškai vengė druskos.

Dvi dienas prieš varžybas, kaip ir kiti sportininkai, kaunietis kentė troškulį, nes negėrė vandens.

„Negeriant vandens iš žmogaus organizmo pašalinami skysčiai, todėl labiau ryškėja raumenys ir kūno reljefas. Dienos prieš varžybas nebuvo lengvos, tačiau jas ištvėręs ir iškovojęs pergalę jau galvoju apie kitus čempionatus“, – neslėpė nuo vaikystės šokantis ir pusantrų metų asmeniniu sporto treneriu dirbantis T.Uroška.

Varžybas Rygoje stebėjusi ir mylimąjį palaikiusi N.Šiaudikytė tikino, jog prieš T.Uroškos pasirodymą ji taip pat maitinosi ryžiais, vištienos krūtinėlėmis ir salotomis.

„Tris mėnesius valgyti vienodą maistą yra tikras iššūkis, ypač Tomui buvo sunkios paskutinės savaitės. Todėl stengiausi valgyti panašiai kaip jis“, – kalbėjo N.Šiaudikytė.

Mergina neslėpė, jog per tą laiką ne kartą mėgavosi šokoladu ir kitais skanėstais, tačiau to niekada nedarė prie T.Uroškos, kad šio neerzintų.

Dainininkė tvirtino, jog prieš pusantrų metų, kai ji susipažino su savo draugu, jo kūnas buvo visiškai kitoks.

„Tuomet Tomas buvo gerokai liesesnis ir mažiau raumeningas. Didžiuojuosi draugu, kuris sau ir kitiems sugebėjo įrodyti, kad per trumpą laiką galima pasiekti puikių rezultatų“, – mylimąjį gyrė N.Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.