M.Levickis sostinės klube atidarė vasaros sezoną

Šiltą penktadienio vakarą vilniečiai ir miesto svečiai buriavosi sostinės klube „Pabo Latino“. Vėlų vakarą čia vyko jau tradiciniu tapęs renginys – lauko terasos atidarymo šventė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-24 08:30, atnaujinta 2018-02-13 14:03

Šis renginys kasmet sulaukia didelio garsenybių bei stilingų klubinėtojų dėmesio ir drąsiai primena, kad sostinė jau pasirengusi karštiems vasaros vakarėliams.

Ir šiemet visų vakaro svečių laukė vaišės, gera nuotaika ir linksmybės iki pat aušros po atviru dangumi. Pagrindine renginio žvaigžde buvo garsus akordeonistas Martynas Levickis. Po vidurnakčio „Pabo Latino“ svečius džiugino DJ Snoody ir saksofonisto Seržo duetas.

Renginio metu taip pat buvo demonstruojama salono „Angelo Mio“ vakarinių suknelių kolekcija, sukurta garsaus britų dizainerio Iano Stuarto, kuris savo karjerą pradėjo kurdamas apdarus karališkajai šeimai. Dizainerio suknelės siuvamos tik iš natūralaus šilko, puošiamos rankų darbo aksesuarais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.