N.Šiaudikytės dovana mylimajam T.Uroškai atėmė žadą

Grupės „Naujosios pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė širdies draugui šokėjui ir asmeniniam treneriui Tomui Uroškai 30-ojo gimtadienio išvakarėse pateikė staigmeną, kuri jį apstulbino.

N.Šiaudikytės dovana mylimajam.<br>A.Nareikos nuotr.
N.Šiaudikytės dovana mylimajam.<br>A.Nareikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 24, 2014, 1:43 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:08 PM

Mergina penktadienio vakarą mylimąjį pakvietė į Kauno senamiestyje esantį dainininkės Nijolės Pareigytės restoraną „Del Castillo“. Jame, kaip T.Uroškai teigė N.Šiaudikytė, jųdviejų turėjo laukti romantiška šventinė vakarienė prie žvakių.

Kai pora įėjo į restoraną, vyras pradėjo dairytis jiems neva užsakyto stalelio salėje, tačiau darbuotojai Neringai ir Tomui pasiūlė eiti į kitą, uždarą, restorano erdvę.

Joje T.Uroškos laukė siurprizas - jis išvydo būrį bičiulių ir giminaičių, kurie rankose laikė balionus, ant galvų buvo užsidėję popierines kepuraites, švilpė ir džiaugsmingai sveikino jį artėjančio gimtadienio proga.

Iš nuostabos T.Uroška kurį laiką buvo praradęs žadą. Iš veido išraiškos buvo aišku, jog nė vienas iš šokėjo draugų ir artimųjų rato iš anksto neprasitarė apie rengiamą šventę.

Priėmęs sveikinimus T.Uroška suprato, kad su tokia linksma kompanija teks švęsti iki paryčių.

Atsiprašęs svečių jis suskubo nuvaryti automobilį prie namų ir grįžo taksi automobiliu atrodydamas gerokai šventiškiau. Laisvalaikio marškinėlius ir džinsus pakeitė balti marškiniai ir juodos kelnės. Staigmeną draugui suruošusi N.Šiaudikytė tikino, jog norėjo padaryti tokią jubiliejaus dovaną, kurios jis ilgai nepamirštų.

„Dar gerokai prieš gimtadienį su Tomu kalbėjome, kokios šventės jis norėtų. Jis užsiminė, kad jam pakas, jei šalia būsiu aš. Iš pradžių galvojau, kad gimtadienį švęsime tik dviese, tačiau vėliau supratau, kad kur kas didesnis netikėtumas jam bus per gimtadienį išvysti ir bičiulius. Kai kuriuos iš jų Tomas buvo senokai matęs. Džiaugiuosi, kad viskas pavyko geriau, nei tikėjausi – susirinko smagi kompanija, niekas neišpliurpė Tomui apie staigmeną“, - kalbėjo dainininkė.

Mergina tikino, jog mylimajam paruošė dar vieną dovaną, tačiau ji laukia jo šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.