Džiazo žvaigždė Sheila Ray Charles Lietuvoje tikisi sulieknėti

Paplušėti sporto salėje, paplaukioti baseine, pasigrožėti Lietuvos pajūriu ir net paragauti modelio duonos bei praturtinti spintą dizainerių rūbais. Štai ką Klaipėdoje veikia anksčiau negu kiti atlikėjai į Pilies džiazo festivalį atvykusi atlikėja - pasaulinės džiazo legendos Ray Charles'o dukra dainininkė Sheila.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-31 20:08, atnaujinta 2018-02-13 07:50

Paskutinę gegužės dieną ji dalyvavo parodos „Mados džiazas“ atidaryme uostamiesčio "Akropolyje". Kai Sheila padainavo ir ją užgriuvo šilta žiūrovų palaikymo banga, ji net atliko dainą bisui, kvietė visus dainuoti kartu.

Be to, džiazo žvaigždė demonstravo dizainerės Linos Zaveckienės drabužius.

Sheila sakė, kad iki šiol jai tik kartą gyvenime teko trumpam būti taip vadinamu „Full figure“ modeliu – mokyklos metais.

"Man patiko Linos sukurti kostiumai – jie elegantiški, patogūs, malonių, jaukiai prie kūno priglundančių audinių, juos gali visaip varijuoti. Dabar turiu keturis jos kostiumus. Mielai juos dėvėsiu ir ateityje“, - sakė Sheila.

Nuo praėjusių metų jos figūra gerokai pasikeitė – moteris atsikratė nemažai kilogramų svorio.

„Namuose lankau aerobikos užsiėmimus, plaukioju, bet Klaipėdoje treniruoklį dviratį myniau pirmą kartą gyvenime. Myniau ir dainavau. Nors pirmomis dienomis gal ir persistengiau...“, - atviravo Sheila.

Pernai ji jau dalyvavo Klaipėdos Pilies džiazo festivalyje ir išvažiavo sužavėta, todėl šįkart atvyko ilgesniam laikui.

„Iki pernai apie Lietuvą nieko nežinojau, o dabar galiu pasakyti – myliu Lietuvą. Man patinka čia, patinka šilti, nuoširdūs žmonės“, - emocingai kalbėjo savito balso džiazo žvaigždė.

"Būti Ray Charleso dukra - tai ir prakeiksmas, ir didžiulė dovana", - ne kartą sakė atlikėja.

Sheilai gyvenimas nepašykštėjo sunkių išbandymų. Paauglystė maištingą, tik dainuoti bei kurti pradėjusią penkiolikmetę išviliojo į gatvę, kur vaikystės nuoskaudos merginą įklampino į narkotikus, o dažniau nei scena pradedančiajai dainininkei atsiverdavo kalėjimo durys. Dvidešimt metų trukęs sunkių asmeninių išbandymų ir paieškų laikotarpis baigėsi, kai S. R. Charles atrado Dievą, o drauge su juo - taiką, nusiraminimą, savo kelią ir savo pašaukimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.