Darius Songaila pasipiršo mylimajai Gintarei Sabeckaitei

Ant 36 metų „Lietuvos ryto“ klubo krepšininko Dariaus Songailos mylimosios Gintarės Sabeckaitės, kuriai 23-eji, rankos piršto spindi sužadėtuvių žiedas. Mergina patvirtino, jog sportininkas jai pasipiršo.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 10, 2014, 3:27 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:09 AM

Tekėti Gintarė sutiko, tačiau plačiau apie šį įvykį pasakoti nepanoro.

Sužadėtuvės buvo itin asmeniškos. Buvome tik dviese, todėl viešai skelbti intymių detalių nenorime. Galbūt apie jas ateityje papasakosime savo vaikams“, - kalbėjo Gintarė.

Žinią apie sužadėtuves pora kurį laiką ruošėsi nuslėpti nuo aplinkinių, tačiau išvydę ant G.Sabeckaitės piršto žiedą bičiuliai iš karto suprato, kad krepšininkas išrinktajai pasipiršo.

Vienoje telekomunikacijų įmonėje rinkodaros projektų vadove dirbanti G.Sabeckaitė sakė, jo vestuvių data dar nėra numatyta.

„Galiu patikinti, kad vestuvės planuojamos, bet šią vasarą puotos nekelsime. Vestuvėms reikia atsakingai pasiruošti. Juk tai - viena svarbiausių gyvenimo švenčių“, - įsitikinusi G.Sabeckaitė.

Merginos teigimu, jeigu jųdviejų su Dariumi santuoka vyks Lietuvoje, jos nuo žmonių ir žiniasklaidos nuslėpti nepavyks. Kai bus aiški vestuvių data, ją sužinoti galės visi pageidaujantys.

2012 metų kovą su amerikiete žmona Jackie oficialiai išsiskyrusio D.Songailos širdį G.Sabeckaitė užkariavo užpernai vasarą.

Gražuolė G.Sabeckaitė 2009 metais konkurse „Mis laikinoji sostinė“ iškovojo vicemis titulą, ji iki šiol dirba modeliu.

Pora atvirai pasakojo, kad nuo pat pirmos dienos pajuto ne tik šiltus jausmus vienas kitam, bet ir tai, kaip jiems paprasta ir lengva bendrauti. Rimtai įsipareigoti neskubėję Darius ir Gintarė norėjo kuo geriau pažinti vienas kitą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.