Dariaus Songailos mintyse - ne vestuvės, o egzotiškos atostogos

Ant „Lietuvos ryto" klubo krepšininko Dariaus Songailos (36 m.) mylimosios Gintarės Sabeckaitės (23 m.) rankos spindi sužadėtuvių žiedas. Tačiau pora žurnalą  „Stilius" tikino, kad šią vasarą vestuvių galime dar nelaukti.

Pernai Gintarė su Dariumi buvo nuvykusi į Kasablanką Maroke.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Pernai Gintarė su Dariumi buvo nuvykusi į Kasablanką Maroke.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 17, 2014, 6:30 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:26 PM

Įsimylėjėlių mintys kol kas nesisuka apie vestuvių puotą ar šventinius apdarus. „Šiai progai reikia atsakingai pasiruošti. Šiuo metu labai laukiame atostogų, apie jas tik ir kalbamės“, – sakė sužadėtiniai.

LKL bronzą iškovojęs „Lietuvos ryto“ krepšininkas šiuo metu gali atsipūsti po įtempto sezono. Vienoje komunikacijų įmonėje rinkodaros projektų vadove dirbanti G.Sabeckaitė atostogauti išeis kitą mėnesį.

„Kartojasi praėjusių metų atostogų scenarijus – pirmiausia skrisime į Ameriką. Ten su buvusia Dariaus žmona Jackie gyvena aštuonmetė jųdviejų dukrelė Meilė. Mergaitę vėl parsivešime paviešėti į Lietuvą“, – pasakojo Gintarė.

Sužadėtiniai kartu su D.Songailos dukterimi planuoja pakeliauti po Lietuvą, nuvykti į pajūrį, kur Darius su tėvais kiekvieną vasarą ilsėdavosi nuo pat vaikystės. Pora taip pat ruošiasi pasižvalgyti po užsienį.

G.Sabeckaitė dar nežino, į kokią šalį pasirinks kelionę. Mergina svajoja apie ne mažiau šiltas ir egzotiškas atostogas nei pernai, kai drauge su Dariumi buvo nuvykusi į Kasablanką Maroke.

2003 metų Europos čempiono ir 2000 metų Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojo D.Songailos ir 2009 metais konkurse „Mis laikinoji sostinė“ vicemis titulą iškovojusios ir modeliu dirbusios G.Sabeckaitės pažintis prasidėjo 2012 metų vasarą viename Kauno restoranų. Tuo metu sportininkas jau buvo oficialiai išsiskyręs su amerikiete žmona Jackie.

Tai pirmoji rimta krepšininko draugystė po skyrybų.

Sportininkas širdies sopulius numalšinusią mylimąją netruko pristatyti Marijampolėje gyvenantiems tėvams. Sportininko motina itin džiaugiasi, kad sūnus draugauti pasirinko merginą iš Lietuvos.

Pora atvirai pasakojo, kad nuo pat pirmos dienos pajuto, kaip jiems paprasta ir lengva bendrauti, tačiau rimtai įsipareigoti neskubėjo. Darius ir Gintarė norėjo kuo geriau pažinti vienas kitą.

Pirmaisiais draugystės metais, kai D.Songaila atstovavo Ukrainos Donecko komandai „Doneck“, G.Sabeckaitė kone kiekvieną savaitgalį kraudavosi lagaminus ir skrisdavo pas mylimąjį į svečius.

Šį sezoną krepšininkas treniravosi Vilniuje, tačiau kiekvieną vakarą skubėjo į Kauną, kur juodu su Gintare apsistojo.

„Praėjusius metus stengiausi aš, nes teko taip sutvarkyti mokslus universitete ir darbus, kad savaitgaliais galėčiau būti su Dariumi. Šįmet kasdien važinėdamas iš Kauno į Vilnių ir atgal aukojosi Darius. Porai svarbiausia vienam kitą palaikyti, stengtis, rodyti dėmesį“, – įsitikinusi G.Sabeckaitė.

Mergina būsimąjį vyrą gyrė už tai, kad jis geras, supratingas ir patikimas. Su juo mergina jaučiasi emociškai saugi. Gintarė krepšininką žavi ne tik grožiu, bet ir tuo, kad yra labai savarankiška, veikli, drąsiai priima svarbius sprendimus, turi siekių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.