Besiskirianti J. Kiguolė: „Visos šeimos krizės buvo dėl Ugniaus“

Po 14 metų bendro gyvenimo sūnų Matą auginanti Kauno verslininkų pora Jurgita ir Ugnius Kiguoliai nusprendė pasukti skirtingais keliais. Kauniečiai tik patvirtino skyrybų faktą, tačiau plačiau liūdnos naujienos nekomentuoja. Sutuoktinių bičiuliai naujienų portalui lrytas.lt prasitarė, kad skyrybų dokumentus Jurgita pradėjo tvarkyti maždaug prieš mėnesį, o Ugnius skirtis sutinka.

Ugnius ir Jurgita Kiguoliai.<br>T.Bauro nuotr.
Ugnius ir Jurgita Kiguoliai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-02 12:27, atnaujinta 2018-02-12 07:41

Draugai labai nesistebėjo žinia, kad sutuoktiniai suka skirtingais keliais – jie jau kurį laiką gyveno tarsi atskirus gyvenimus, kartu itin retai pasirodydavo ir renginiuose.

„Su Ugniumi dažniausiai pramogaujame atskirai. Tiek metų gyvendami ir dirbdami kartu nebesilaikome įsikibę vienas kito“, – anksčiau yra sakiusi Jurgita.

Prieš dvejus metus duodama interviu žurnalui „Stilius“ Jurgita prasitarė – jie turi viską, ką daugelis sieja su laimingu gyvenimu, tačiau ji nesijaučia laiminga.

Tuomet jauna moteris atvėrė ir savo buto Vilniuje duris. Klasikiniu stiliumi įrengtas erdvus būstas tuomet buvo šeimos užutekis sostinėje, mat čia verslininkai dažnai atvyksta verslo reikalais ir ne visada užtenka jėgų grįžti į Kauną.

„Skyrėmės, trankėme durimis. Diskutavome, kad jau laikas viską baigti. Juk nėra namų be dūmų. Visos mūsų šeimos krizės buvo ne dėl manęs, o dėl jo. Todėl kai prieidavome kritinį tašką, jis stengdavosi viską ištaisyti, padaryti ką nors, kad mane dar labiau pririštų prie savęs.

Krizės akivaizdoje Ugnius visada darė labai didelius žingsnius dėl mūsų santuokos išsaugojimo. Man tik gaila, kad tie žingsniai - materialūs. Jo elgesys ne visada keisdavosi į tą pusę, į kurią norėdavau. Tiesiog pati pradėdavau kitaip į tą elgesį žiūrėti", - sakė Jurgita.

Moteris atviravo, kad tik pasitikėdama žmogumi gali jį paleisti. „O jei nepasitiki, kam tada būti kartu? Skirkitės. Negaliu pasakyti, kad Ugnius pelnė tą pasitikėjimą. Manau, išmintinga moteris supranta, kad geriau paleisti vyrą nei nuolat jam priekaištauti ar juolab ką nors drausti", - kalbėjo ji.

„Mano žmona – modelis. Liekna, aukšta, žavinga – tokia ji patraukė mano dėmesį. Tuomet ir pradėjau domėtis modeliais. Sutapo mūsų charakteriai, įkūrėme agentūrą, Jurgita man daug padėjo.

Gyvenimas su modeliu turi daugiau minusų nei pliusų. Modeliai sulaukia daug dėmesio iš kitų vyrų, tad oficialieji dažnai jaučia įtampą. Net jeigu esi geras, negali žinoti, ar kitas nebus dar geresnis. Panašiai juk mano ir moterys – turėti gražų vyrą nėra gerai, nes jį reikės nuolat prižiūrėti", - žurnalui „Stilius“ yra sakęs Ugnius. 

Tuomet jis pabrėžė, kad moteris turi ko nors siekti, netapti tik namų šeimininke.

„Ji neturi sėdėti namuose ir planuoti, kaip tapti dar gražesnei, kaip rytoj susitvarkyti antakius, poryt nueiti į kirpyklą, o paskui – į masažą. Moteris privalo turėti išsilavinimą, kad ateityje, jei vyrui ant galvos nukristų plyta, ji galėtų užsidirbti duonai. Jai pravarti ir mėgstama veikla, bet ne grožėjimasis savimi veidrodyje“, - kalbėjo U.Kiguolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.