Advokatės Svetlanos Proninos išvaizdos pokyčiai

Nors advokatei Svetlanai Proninai 53-eji metai, tačiau moteris dažnai lyginama su daug jaunesnėmis merginomis. Bronzinis įdegis, balta šypsena, puošnūs rūbai, gilios iškirptys, pabrėžiančios didelę moters krūtinę – tai Svetlanai tarsi gyvenimo būdas.

Svetlana Pronina liko ištikima gilioms iškirptėms.<br>„Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Svetlana Pronina liko ištikima gilioms iškirptėms.<br>„Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 9:02 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:15 AM

Moteris it medus traukia visų aplinkinių dėmesį, o vakarėliuose nelieka nepastebėta ir neapkalbėta. Nors Svetlana yra advokatė, tačiau oficialumas tikrai ne jai. Ne viename interviu moteris minėjo, kad išvaizda atspindi jos atvirą ir drąsų charakterį, o į aplinkinių komentarus Svetlana nekreipia dėmesio.

Advokatė septynerius metus išliko ištikima šviesiai plaukų spalvai. Juos moteris dažnai susigarbanoja arba išsitiesina. Taip pat Svetlana mėgsta ryškų makiažą, puošiasi spalvingais drabužais, kurie išryškina moters apvalumus – ji drąsiai demonstruoja savo kūną toks, koks jis yra.

Portalo Lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti Svetlanos Proninos nuotraukas, darytas dabar ir prieš septynerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.