T. Meškonis: „Čempionato metu teko pamiršti asmeninį gyvenimą“

Po futbolo maratono atsipūs ir LRT televizijos žiūrovams apie varžybas pasakoję komentatoriai. Tautvydas Meškonis (50 m.) pirmiausia skubės aplankyti užsienyje gyvenančią širdies draugę. O Nerijus Kesminas (43 m.) su savo vaikais ketina vykti į pamarį pas tėvą.

T.Meškonis: „Čempionato metu teko pamiršti asmeninį gyvenimą.“<br>LR archyvo nuotr.
T.Meškonis: „Čempionato metu teko pamiršti asmeninį gyvenimą.“<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

Jul 13, 2014, 3:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:33 AM

Pasibaigus pasaulio futbolo čempionatui T.Meškonis ir N.Kesminas pirmiausia žada pailsėti, o po to grįžti prie savo kasdienių darbų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Nerijus yra Lietuvos futbolo A lygos čempionato atstovas spaudai.

Tautvydas – dviejų boulingo klubų vadybininkas. Jis organizuoja turnyrus, užsiima reklama. Be to, LRT radijui rengia sporto žinias.

„LRT televizijoje oficialiai dirbau iki 2003 metų. Tačiau ryšių nenutraukiau ir išėjęs, – sakė T.Meškonis. – Kartais net nežinau, kuris mano darbas pagrindinis, – boulingo klubuose ar prie televizijos ir radijo mikrofono.“

Trūko laiko miegui

Pirmosiomis čempionato dienomis kasdien varžybas komentavęs T.Meškonis sakė, kad tuo metu kitus darbus buvo užleidęs.

„Trūko laiko net išsimiegoti. Tad teko pamiršti ir draugus, ir asmeninį gyvenimą. Gerai, kad iš prigimties esu pelėda. Todėl dirbti iki vėlyvos nakties man nesunku“, – apie čempionato metu sujauktą dienotvarkę pasakojo T.Meškonis.

Pasibaigus čempionatui jis mėgins kuo greičiau grįžti į įprastą gyvenimo ritmą. Jau laukia, kada galės pereiti per miestą, susitikti su draugais prie taurės vyno, pasikalbėti. Bet turbūt mažiausiai – apie futbolą.

„Kai čempionato metu ateidavau į darbą boulingo klube, kolegos apie futbolą prie manęs nekalbėdavo. Jie suprasdavo, kad aš apie jį prisikalbu prie mikrofono“, – juokėsi T.Meškonis.

Skubės pas širdies draugę

Boulingo klubuose T.Meškonis dirba jau 11 metų. Tačiau pats boulingo kamuolį į rankas buvo paėmęs tik keletą kartų. Jam labiau patinka žaisti krepšinį.

Tad nenuostabu, kad ir 16-metė jo bei žurnalistės Gintarės Grikštaitės duktė Gabija siekia krepšininkės karjeros.

Ji žais rugpjūčio pradžioje Taline vyksiančiame merginų jaunučių Europos krepšinio čempionate. Palaikyti dukters ten ketina vykti ir T.Meškonis.

Tačiau iki tol vyras aplankys užsienyje gyvenančią širdies draugę.

Gyvenimas didžėjaus ritmu

N.Kesminui per čempionatą taip pat labiausiai trūko miego. Kai tarp varžybų būdavo kelių dienų pertrauka, jis miegodavo po 20 valandų per parą.

Komentatorius juokėsi, kad per čempionatą jis gyveno kaip naktinių klubų didžėjus – keldavosi 12 valandą, darbą televizijoje pradėdavo apie 18 val., o baigdavo trečią nakties.

„Dabar nuo tokio gyvenimo ritmo teks atprasti“, – sakė jis.

Atostogos – pas tėvą

„Per futbolo čempionatą labiausia pasiilgau futbolo, – juokėsi N.Kesminas. – Noriu pasakyti, kad ir pats jau mielai palakstyčiau su kamuoliu.“

Nerijus žaidžia Lietuvos žurnalistų komandoje „Press’as“, su kuria liepos 19 d. vyks į turnyrą Klaipėdoje.

Pamaryje kuriam laikui žurnalistas ir apsistos.

„Pasiimsiu 9 knygas, susirinksiu vaikus ir pabūsiu pas tėvą Šilutėje. Ten geriausiai pailsiu“, – sakė trijų vaikų tėvas N.Kesminas.

Nerijus rašo straipsnius ir komentarus apie futbolą ir sezono metu bent kartą per savaitę dalyvauja protų mūšiuose.

Futbolo enciklopedija bičiulių vadinamas N.Kesminas yra geidžiamas komandos narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.