Anatolijaus Oleiniko vestuvės Druskininkuose – įkvėptos pasakų

Sekmadienį, liepos 27-ąją, gimtųjų Druskininkų Dievo Motinos ikonos „Visų liūdinčiųjų Džiaugsmas“ cerkvėje amžiną meilę vienas kitam prisiekė muzikantas ir dainininkas, projekto „Kelias į žvaigždes“ nugalėtojas Anatolijus Oleinikas (27 m.) ir jo išrinktoji Inga (31 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jul 27, 2014, 3:50 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:01 PM

Po ceremonijos mergina pasirinko vyro pavardę ir tapo Inga Oleinik. Rugiagėlėse ir rugių varpose paskendusioje bažnyčioje pora įgyvendino savo svajonę – tądien susikurti sau pasaką.

Jaunoji prašmatnią suknelę parsisiuntė iš užsienio, Anatolijus ceremonijai pasipuošė šokolado spalvos kostiumu. Klasikinius vestuvinius žiedus jaunieji užsisakė pas juvelyrą.

Pora pažįstami jau daugybę metų, tačiau draugauti pradėjo ir kartu apsigyveno prieš trejus metus. Mylimajai Anatolijus pasipiršo 2012-ųjų liepos 25-ąją. Pora tikėjosi, kad vestuves atšoks lygiai po metų, tą pačią dieną. Tačiau galiausiai, paklausę įvairių patarimų, šventei pasirinko astrologiškai palankesnę datą – liepos 27-ąją.

„Kaip susipažinome? Inga nuo seno labai gera mano bičiulė – drauge linksmindavomės, keliaudavome, vėliau pradėjome kartu dirbti. Pajutome, kad mezgasi jausmai. Pasikalbėjome, ir kitą dieną ji atsikraustė į mano namus – namelį Druskininkuose.

Po metų nusivedžiau Ingą į tikrą pasimatymą ir jai pasipiršau. Noriu vaikų, šeimos, daugiau darbo. Esu laimingas vyras ir kūrėjas. Turiu viską, ko man reikia“, – anksčiau žurnalui „Stilius“ yra sakęs Anatolijus.

Vaikinas yra tikras, kad pagaliau sutiko savo žmogų, todėl ilgiau laukti ir bandyti santykius, svajoti ar blaškytis jie nebenorėjo. Dabar pats laikas įgyvendinti savo svajones – pirmoji jų ir buvo gražios ir jaukios vestuvės gimtajame mieste.

Inga už Anatolijų vyresnė 4 metais. Tačiau muzikantas nė trupučio neišgyvena dėl jųdviejų amžiaus skirtumo. Jis pažįsta ne vieną porą, kur mergina kiek vyresnė ir visos jų gyvena laimingai.

„Subrendusios moterys protingesnės, nedrasko vyrui akių. Vyro darbas pasirūpinti moterimi, moters – namais. Mes su Inga mylime vienas kitą, saugome ir mėgaujamės laime, kurią kuriame kartu“, – kalbėjo laimingas vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.