Žilvinas Tratas: bjaurusis ančiukas, virtęs gulbe?

Aktorius ir modelis Žilvinas Tratas penktadienį savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino šokiruojančia jaunystės nuotrauka. Anksčiau bėdų su alkoholiu ir narkotikais turėjęs vyras nė iš tolo nepriminė patrauklaus gundytojo.

Prieš keletą metų Žilvinas Tratas buvo problemų iškankintas blogiukas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Prieš keletą metų Žilvinas Tratas buvo problemų iškankintas blogiukas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-15 14:39, atnaujinta 2017-05-20 04:47

Ž.Tratas sulygino dvi savo nuotraukas: vienoje jis dar akivaizdžiai problemų iškankintas jaunuolis, o kitoje – radikaliai pasikeitęs gražuolis. Socialiniame tinkle publikuotas fotomontažas akimirksniu sulaukė daugybės gerbėjų komentarų.

„Visos tos „poalkoholinės“ depresijos ir paranojos man paliko tik dvi išeitis: 1 - nusižudyti, 2 - keistis. Pabandžiau jas abi, pradėjau nuo savižudybės (tačiau labai nevykusiai), tada nusprendžiau nutylėti tą gėdingą įvykį ir pasipasakojau draugams, bei artimiesiems, kad norėčiau mesti gerti, rūkyti, vartoti narkotikus ir noriu pradėti sportuoti“, - prie nuotraukos rašė Ž.Tratas.

Anot jo, tada tuometiniai draugai iš tokių jo ketinimų tik išsityčiojo, tačiau būtent tai Ž.Tratą dar labiau paskatino savo gyvenimą keisti iš pagrindų.

„Manyje užvirė pyktis. Kaip jie drįso šaipytis iš mano ketinimų? Nu, aš jiems b... įrodysiu. Tą dieną mečiau visus žalingus įpročius ir iškeliavau į sporto salę. Buvo labai sunku...“, - nuo savo gerbėjų neslėpė aktorius.

Nuo tos dienos išaugęs entuziazmas pradėti kitokį, visavertį gyvenimą. Ž.Tratas ne tik pradėjo sportuoti, bet ir nusprendė baigti mokyklą. Kiek vėliau jam kilo idėja mokytis aktorystės meno.

Panašu, kad negandų ir svaigalų iškankinto jaunuolio šiandien neliko. Aktorius ne tik išgražėjo, pakeitė gyvenimo būdą, bet ir sėkmingai siekia savo užsibrėžtų tikslų.

„Šiuo metu rezgu planus užkariauti Pasaulį, nes jaučiu, kad Lietuvoje jau tampa ankštoka ir mintis, kad galiu tą padaryti, kelia šiurpuliukus, tiek motyvacijos dar gyvenime neturėjau...“, - socialiniame tinkle dėstė vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.