Intymioje scenoje nusifilmavusi N. Bunkė susižavėjo aktoryste

Prieš dešimt metų tarsi viesulas į pramogų pasaulį įsiveržusiai dainininkei Natalijai Bunkei (31 m.) iš karto buvo prilipdyta pasileidusios mergiotės etiketė. Nepaisant to, iki šiol Natalija nė karto nepozavo erotinėje fotosesijoje ir nepasirodė televizorių ekranuose pusnuogė. Vis dėlto, regis, atėjo metas pokyčiams jos gyvenime.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Aug 28, 2014, 8:13 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:14 PM

Dainininkė nusifilmavo naujame lietuviškame seriale „Rezidentai“ (TV3). Kaip aktorė debiutavusi dainininkė seriale vaidina seksualią pacientę, kuri apakina rezidentą Leonidą Leviną (akt. Marius Čižauskas) savo krūtų grožiu, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Natalijai nusivilkus šilkinį chalatą visas kambarys nušvinta taip, tarsi būtų pakilusi ryški rytmečio saulė.

„Jos tokios didelės pieno liaukos“, – seriale nuskamba M.Čižausko žodžiai.

Natalija kvatojosi, kad nei Marius, nei kitas serialo kūrybinės komandos narys jos biusto nematė: „Ši scena tik žiūrovui atrodo atvira. Iš tikrųjų ji nebuvo atvira – viskas buvo suslapstyta. Į šią sceną žiūrėjome labai profesionaliai.“

Nepaisant to, N.Bunkė kelis kartus peržiūrėjo filmuotą medžiagą. Moteris akylai ištyrinėjo kadrus, tikrindama, ar tikrai neišlindo niekas, ko nereikia.

Prodiuserių kompanijos „Videometra“ kuriamame seriale N.Bunkė gavo tik epizodinį vaidmenį, jam sukurti ji sugaišo vos porą valandų. Vis dėlto dainininkė neatmeta galimybės pasirodyti ir kitose serijose – taip jai patiko vaidinti.

„Vis dėlto viskas priklauso nuo pasiūlymo. Jei koks nors pasiūlymas man pasirodys įdomus, kodėl gi ne? Man patinka iššūkiai“, – kalbėjo N.Bunkė.

Todėl Natalijos nereikėjo ilgai įkalbinėti nusifilmuoti seriale. Moteriai išbandymai filmavimo aikštelėje pasirodė puiki avantiūra. Be to, Klaipėdoje gyvenanti N.Bunkė kaip tik darbo reikalais lankėsi Vilniuje. Tad vienintelis dainininkės reikalavimas serialo kūrėjams buvo suspėti nufilmuoti jos sceną iki koncerto pradžios.

Iki šiol Natalija serialais pernelyg nesidomėjo – ji juos žiūri ruošdama sau ir savo sūnui Kristupui maistą. Užtat atvykusi į filmavimo aikštelę Baltijos ir Amerikos klinikoje Natalija savo akimis išvydo, kaip serialai kuriami.

„Buvo tikrai įdomu ir smagu dirbti su profesionaliais aktoriais. Labai smagu, kad man, kaip neprofesionalei, jie iš karto davė patarimų, pasakė, ką darau negerai.

Svarbiausia buvo stengtis nevaidinti. Man reikėjo būti savimi.

Tačiau kartais kaip tik reikėjo paryškinti emocijas – nustebti ne taip, kaip kasdien nustembu, o ryškiau. Tai buvo labai taiklūs patarimai, nes vaidinti nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti“, – patikino Natalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.