Išsiskyręs G. Steponavičius švyti meile gerokai jaunesnei

Prieš metus su antrąja žmona teisininke Ugne išsiskyręs Seimo narys Gintaras Steponavičius (47 m.) tarp keturių sienų užsidaręs nesėdi. Liberalas lankosi renginiuose ir mielai ten pristato savo naują širdies draugę Vaidę Žygutytę (31 m.).

G.Steponavičius su širdies drauge Vaide.<br>T.Bauro nuotr.
G.Steponavičius su širdies drauge Vaide.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2014, 7:17 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:29 PM

Tad ketvirtadienio vakarą atvykęs į TV3 naujojo sezono pristatymą politikas nė nemanė nuo fotografų blyksčių slėpti vienoje konsultacijų įmonių dirbančios V.Žygutytės.

Su žmona Ugne G.Steponavičius santykius nutraukė po skandalo su seksperte Milda Bartašiūnaite, kuri paviešino jai parlamentaro siųstas dviprasmiškas trumpąsias žinutes, siūlančias jai pasimylėti.

„Ministras po partijos suvažiavimo vakarėlio buvo užsukęs į mano kambarį. Pasakysiu tiesiai šviesiai – jis man siūlė su juo permiegoti. Prieš tai bandė mane nugirdyti vynu. Kai atsisakiau eiti į jo kambarį, jis supyko, norėjo trenkti durimis“, – dar anksčiau televizijos eteryje pasakojo M.Bartašiūnaitė.

„Gerai, jei nesi prisirišusi prie kambariokės, užsisakau viešbuty kambarį“, – tuomet jai rašė G.Steponavičius (kalba netaisyta, – Red.).

Politikas turi sūnų iš pirmosios santuokos ir dukrą iš antrosios santuokos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.