„Mis Lietuva“ vietoj savęs į maratono trasą išleido vaikus

Nauja šeimos tradicija džiaugėsi „Mis Lietuva 2002" Vaida Grikšaitė-Česnauskienė. Ji su vyru, garsiu futbolininku Deividu Česnauskiu ir vaikais dalyvavo maratone. Tiesa, suaugusieji dalijo medalius - bėgo mažyliai. Tačiau šįmet - būtent toks sumanymas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2014, 3:47 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:52 PM

Žinomų tėvų atžalos - šešiametis Deividas ir trejų metų Rojus - įveikė pusės kilometro atstumą.

Suprantama, kad tėvas - D.Česnauskis prisibėgioja futbolo aikštėje, bet kodėl nemėgo gražuolė mama?

„Maratone dalyvavau praėjusiais metais, o šįmet nespėjau pasiruošti. Jei jau bėgti - tai daugiau nei penkis kilometrus. Su vyru mudu pabėgiojame, tačiau maratonui to maža", - pasakojo Vaida.

Kai tiek bėgiojančių vyrų - Vaida gal ir gali atsipūsti, juolab, kad per dienas prisibėgioja paskui mažuosius. Kita vertus, ji bėgo kartu su mažuoju Rojumi, nes trimetis dar ir į šalis dairytis labai norėjo, tad kažin ar be mamos pagalbos būtų įveikęs miniatiūrinį maratoną.

Tai buvo UNICEF surengtas vaikų bėgimas už vargingiausių pasaulio šalių vaikus. 500 m. bėgime dalyvavo virš tūkstančio 2–12 m. vaikų. Dalyvauti bėgime šįmet norą išreiškė ir neįgalieji. 20 vaikų su negalia, kartu su lydinčiaisiais asmenimis, pradėjo ketvirtą kartą Lietuvoje rengiamą bėgimą.

Renginyje dalyvavo ir medalius vaikams dalijo aktoriai, garsūs sportininkai – Virgilijus Alekna, Jevgenijus Šuklinas, Egidijus Balčiūnas bei kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.