R. E. Mazurevičiūtė: ,,Nugalėtoją jau nusižiūrėjau“

Kėdainių arenoje vykstančio konkurso  „Mis Lietuva“ užkulisiuose plaukų stilistai ir visažistai gražino ne tik dvylika renginio dalyvių. Išėjimui į sceną ruošiasi ir praėjusio konkurso nugalėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė. Merginą renginiui papuošė dizaineris Liutauras Salasevičius, o plaukais ir makiažu rūpinasi stilistas Ernestas Švilpauskas.

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.<br>P.Mantauto nuotr.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 21, 2014, 9:19 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:51 AM

Dėl to, kad teks skirtis su karūna, R.E.Mazurevičiūtė neišgyvena. Cituodama raštoją Bruno Ferero, ji sakė, jog nenori, kada nors ištarti žodžių: „Gyvenimas buvo nuostabus, tik per vėlai tai supratau“.

„Gyvenu ir džiaugiuosi tuo, ką turėjau vakar, turiu šiandien ir turėsiu rytoj“, - kalbėjo mergina.

R.E.Mazurevičiūtė tikino asmeniškai nepažįstanti nė vienos dalyvės, tačiau jomis daug domėjosi iš žiniasklaidos. Šį vakarą visas dvylika merginų ji pamatė pirmąkart.

„Nusižiūrėjau merginą, kuri man labiausiai patiko, tačiau negaliu išduoti jos numerio. Manau, verta bus ta, kurią išrinks komisija“, - tvirtino R.E. Mazurevičiūtė.

Mergina sakė, kad jos gyvenimas nuo praėjusio konkurso smarkiai pasikeitė. Ji aktyviai įsijungė į labdaringą veiklą: lankė senelių namus, rūpinosi tėvų paliktais vaikais, beglobiais gyvūnais, dalyvavo įvairiuose projekltuose.

R.E.Mazurevičiūtė taip pat .atstovavo Lietuvai konkurse „Mis Pasaulis“ Indonezijoje.

Naujai tituluotai gražuolei ji siūlė nepamiršti, jog grožio karūna – ne blizgutis.

„Tikiuosi, kad mergina supras, kad svarbiausia nuo šiandien būti ne geresnei už kitas, o kasdien būti geresnei už save. Tai reiškia augti ir tobulėti. Sėkmę reikėtų vertinti pagal tai, kiek reikia dėl jos paaukoti“, - mokė R.E.Mazurevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.