Audrė Kudabienė: „Pagalba kitiems įprasmina“

Trečiadienio prie kulinarinių laidų vedėjos ir knygų autorės Beatos Nicholson bei labdaros fondo „Maisto bankas“ iniciatyvos „Kviečiu į svečius“ prisijungė ir šeimininkų vaidmens ėmėsi prodiuserių kompanijos „TymDrym“ duetas Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius. Į jų kvietimą taip pat atsiliepė būrys televizijos ir šou verslo žmonių.

Renginio akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Renginio akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 1:44 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:29 PM

Vakarienei su misija padėti skurdžiai besiverčiantiems rinkosi TV laidų vedėjai Audrė Kudabienė, Mindaugas Papinigis, dainininkai Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Justinas Lapatinskas, lenktynininkas Darius Jonušis su žmona Asta, žurnalistė Jurga Klimaitė-Riebling ir kiti pramogų pasaulio atstovai. Vaišėmis šeimininkams padėjo rūpintis restorano „The Smoke House“ šefas Algirdas Gedvilas. Susirinkusieji vaišinosi ypatinguoju risotto su krevetėmis ir grybais.

„Į klausimą, ar verta aukoti, jungtis į tokias labdaringas iniciatyvas, manau, kiekvienas žmogus turi sau atsakyti pats, - įsitikinusi A.Kudabienė. – Tik verta prisiminti, kad ne tik gal kažkas po tos aukos pasijus geriau, bet ir kažkas – geresniu. Juk dėl to pakanka visai nedaug tam, kas tądien turi, dėl kito, kuris stokoja. Tai ir tam tikras savo gyvenimo įprasminimas.“   O labdaringa iniciatyva „Kviečiu į svečius“, pasak iniciatorių, visai paprasta savo esme ir norintiems įsijungti. Tereikia pasikviesti draugėn bendradarbius, kaimynus, draugus ar seniai matytus gimines, vaišintis ir bendrauti. O šie savo dėkingumą kviečiami išreikšti pinigais, vėliau perduodamais „Maisto bankui“. Savo ruožtu, svečių už vaišes paaukotas lėšas ,,Maisto bankas“ „paverčia“ maistu skurdžiai besiverčiantiems žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.