Šventės „vaišės“ - ir „Pink Floyd“ prodiuserio sėkmės receptai

Pasidžiaugti atsivėrusiomis durimis. Štai ko ketvirtadienio vakarą svečius į viešbutį „Kempinski Cathedral Square“ pakvietė Didžiosios Britanijos prekybos rūmai. Tos durys – į Didžiosios Britanijos rinką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 5:42 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:05 PM

Be to, buvo švenčiamas ir rūmų 15-os metų veiklos mūsų šalyje jubiliejus.

„Gera žinia yra ta, jog stambios britų bendrovės Lietuvoje ne tik sėkmingai vykdo veiklą, tačiau ir ją sistemingai plečia. Pastebėjome, jog britai daug labiau pasitiki Lietuvos aukščiausio lygio vadovų potencialu nei anksčiau. Prieš 15 metų, britų kapitalo įmonėms vadovavo tik britai, dabar įmonėms vadovauja lietuviai. Lietuvos potencialas šiandien matomas ne kaip pigi darbo jėga, bet kaip šalis, turinti patikimus ir gerus specialistus“, – kalbėjo D. Britanijos prekybos rūmų Lietuvoje vykdomoji direktorė Sandra Kundrotė.

15 metų trunkančių verslo santykių perspektyvoje, į Lietuvą buvo atvežtas ne vienas pasaulyje garsus vardas, toks kaip „Barclays“, „Aviva“, „Deloitte“, „Karen Millen“, „Lloyd‘s“, „Provident Finansai“. Lietuva, kaip Baltijos rinkos sudėtinė dalis, šiandien gali didžiuotis tiek išaugusiomis britų investicijomis, tiek nuolat didėjančia prekyba tarp dviejų šalių.

Pasidalinti patirtimi muzikos industrijos buvo pakviestas garsus muzikos prodiuseris iš Didžiosios Britanijos Peteris Jenneris, kuris į šlovės viršūnę vedė tokias legendines muzikos žvaigždes kaip „Pink Floyd“, Billy Braggą ir kitus. Juk kitoks požiūris versle - viena iš sėkmės sąlygų.

Renginio svečiams buvo surengtas specialus „Karen Millen“ mados šou, bei netradicinė verslo paroda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: rinkimų ir pilietybės referendumo apžvalga