Neringa Šiaudikytė gimtadienį švenčia be mylimojo

„Mano gimtadieniai visuomet kupini netikėtumų ir linksmybių! Nuo pat vaikystės gimimo dieną švenčiu ir nė karto ši šventė nebuvo liūdna, tačiau šįkart ji kitokia - švenčiu be mylimojo Tomo“, - su liūdesio gaidele balse sakė atlikėja Neringa Šiaudikytė, kuriai šiandien suėjo 24 m.

Prieš išvykdama į Turkiją N.Šiaudikytė gimtadienį atšventė su mylimuoju T.Uroška Kauno restorane ,,Gralis".<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Prieš išvykdama į Turkiją N.Šiaudikytė gimtadienį atšventė su mylimuoju T.Uroška Kauno restorane ,,Gralis".<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2014, 9:16 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:00 PM

Paklausus, kodėl šia svarbią dieną šalia Neringos nesiglaudžia mylimasis, ji juokaudama apkaltino mamą, mat ji nusprendė, kad šį gimtadienį atlikėja švęs su šeima užsienyje.

„Taip jau susiklostė, kad pasinaudojome paskutinės minutės kelionės pasiūlymu ir išlėkėme pailsėti, o kur – lai tai lieka paslaptis, dar ne laikas atskleisti. Truputį liūdna, kad nėra šalia Tomo, tačiau viskas yra tobula. Mylimasis keliauti tiesiog negalėjo“, - šypsojosi Neringa.

Tačiau N.Šiaudikytė džiaugėsi, kad su mylimuoju jau paminėjo gimtadienį praėjusį ketvirtadienį ir penktadienį. Tomas ją pasveikino pirmasis – buvo įteikta gėlių puokštė ir buteliukas prabangių kvepalų, o vienas kitą lepino prie skanios vakarienės stalo Kauno restorane ,,Gralis". Tai, kad mylimasis jai nežinant užsakė stalelį restorane ir net parinko jos mėgstamus valgius, merginai tapo staigmena.

,,Po savaitės grįšiu į Lietuvą – tuomet galbūt gimtadienį atšvęsiu ir su draugais ir dar kartą su Tomu“, - sakė Neringa.

Paklausta, ar jau gavo dovanų – moteris neatviravo, jų moteris neanalizuoja. Džiaugsmą atlikėjai teikia tik tą dieną užplūstas aplinkinių dėmesys, gėlės ir šventės laukimas.

„Tobulas gimtadienio rytas, kai atsibundi šalia mylimo žmogaus. Nemėgstu pompastikos, nenorėčiau ryte būti pažadinta su raiščiu ant akių ir vėliau išmesta iš lėktuvo. Aš paprasta. Mėgstu romantiką ir jaukumą“, - pasakojo moteris.

Paklausta, kokį gimtadienį Neringa pakartotų, prisiminė, kad su draugais suorganizavo šventę viešbutyje ir parinko „kazino“ temą. Pasak dainininkės tai buvo tikrai įspūdingas vakarėlis.

„Man patinka ne tik, kai mane stebina, bet mėgstu stebinti ir kitus. Gegužės mėnesį pati organizavau paslaptingą Tomo gimtadienį. Man buvo taip gera! Visas pasiruošimo procesas labai džiugino, nes žinojau, kad Tomas to nesitiki ir tikrai nustebs išvydęs smagų vakarėlį.

Kai viskas įvyko supratau, kad mylimajam daryti staigmenas teikia didesnį džiaugsmą, nei būti pačiai nustebintai“, - sakė Neringa ir pridūrė, kad bet kokį žmogų stebinti reikėtų jam nežinant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.