Garsus krepšininkas atsidūrė pasaloje

Vienas žinomiausių Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų Mindaugas Lukauskis atsidūrė karinėje pasaloje. „Jums teks vairuoti šį karinį automobilį, juo pervežti karinę techniką. Iš pradžių susipažinsite su šia transporto priemone, o vėliau jūsų laukia staigmena“, – Kazlų Rūdos poligone M.Lukauskiui nurodymus dalijo vyr. seržantas Aidas Povilaitis.

Vienas žinomiausių Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų M.Lukauskis ryžosi sudalyvauti projekte „Pavojingas ginklas“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vienas žinomiausių Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų M.Lukauskis ryžosi sudalyvauti projekte „Pavojingas ginklas“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 7:15 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 5:33 AM

Garsus krepšininkas nusprendė sudalyvauti lrytas.lt projekte „Pavojingas ginklas“ ir įrodė, kad įgūdžių jam netrūksta ne tik gainiojant oranžinį kamuolį, bet ir vairuojant neįprastų gabaritų karinį automobilį. „Atsisėdus prie vairo iš pradžių buvo nejauku. Apėmė jaudulys, vis dėlto ne kiekvieną dieną tenka valdyti tokį daiktą“, – įspūdžiais dalijosi krepšininkas.

M.Lukauskiui teko neeilinė užduotis – įveikti pavojingą kliūčių ruožą vairuojant didelio pravažumo karinį automobilį. Vienas netikėtumų ir pavojų kelyje – pasala. Aukštaūgis buvo apšaudytas imituoto užpuolimo metu. M.Lukauskis tvirtino, kad diena kariuomenėje jam įsimins visą gyvenimą. Nekasdienės emocijos, tikra karinė technika, sudėtingi iššūkiai kelyje ir daugybė kitų netikėtumų. Kaip ekstremaliose situacijose elgiasi krepšinio virtuozas, galite pamatyti reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.