E. Jennings - apie meilę Lietuvai ir čia patirtą kultūrinį šoką

Antradienį grupės „Skamp“ vokalistė Erica Jennings pamalonino savo gerbėjus nuotraukomis iš paauglystės ir itin atvira kalba.

Erica Jennings apsigyveno Vilniuje dar būdama paaugle.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Erica Jennings apsigyveno Vilniuje dar būdama paaugle.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 4:12 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:51 AM

Prieš dvidešimtmetį į Lietuvą atvykusi atlikėja leidosi į prisiminimus, kuriais pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“. Moteris atviravo apie gyvenimo nepažįstamoje šalyje pradžią ir meilę Lietuvai, kuri, bėgant laikui, tik stiprėja.

„Lygiai prieš 20 metų aš, dar jauna paauglė, su tėvais atvykau į Lietuvą. Tai buvo labai šalta lapkričio diena. Visai ne tokia kaip ši pratęsta vasara šiandien.

Sniegas buvo nusidriekęs aukštais ir tvarkingais stulpais tamsių kelių pakraščiuose. Aš patyriau tikrą kultūrinį šoką, – prisiminė Erica.

Dainininkė atviravo, kad nepaisant visko, ji greitai pamilo Lietuvą ir šiame krašte gyvenančius žmones.

„Priešingai paplitusiai nuomonei, AŠ KALBU LIETUVIŠKAI. Rašau visa tai anglų kalba, nes noriu kalbėti iš širdies.

Egle, Rokai, Jonai, Laurynai, Agne – mano pirmieji draugai mokykloje – ačiū, kad priėmėte airių merginą“, – rašė E.Jennings.

Moteris padėkojo ir kitiems bičiuliams už šiltą priėmimą, puikiai praleistas dienas ir linksmus nuotykius. Tarp ypatingų žmonių Ericos gyvenime – legendinės grupės „Skamp“ nariai Viktoras Diawara ir Vilius Alesius. E.Jennings jiems dėkojo už tai, kad šie buvo itin draugiški pernelyg savimi pasitikinčiai ir savarankiškai paauglei.

Tačiau labiausiai Erica dėkojo savo tėvams, atsivežusiems ją į Lietuvą ir dainininkui Jurgiui Didžiuliui, su kuriuo Erica sukūrė šeimą.

„Palinkėjimas kitiems 20 metų – mes visi gyvenkime taikoje ir klestėkime“, – širdingą įrašą socialiniame tinkle užbaigė E.Jennings.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.