Žinomi kauniečiai pasinėrė į Tailando masažo malonumus

Pirmadienio vakarą būrys žinomų kauniečių lepinosi tailandietišku masažu. Kauno grožio namuose ,,Sabai Thai" susirinkusiai kviestinei publikai jį atliko dvi prieš metus iš Tailando atvykusios meistrės Urivan ir Duang. Tajų teigimu, tailandietiškas masažas atliekamas specialias pižamas vilkintiems žmonėms, todėl kaunietė drabužių dizainerė Natalija Šakelienė šiam vakarui sukūrė tailandietiškų pižamų kolekciją.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 17, 2014, 8:09 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:07 AM

Ją pademonstruoti buvo pakviesti vakarėlio svečiai: grupės ,,16Hz" nariai Petras ir Robertas Jucevičiai ir Skaidrius Varslauskas, dainininkai Petras Kazlauskas ir Nijolė Rukaitienė, papuošalų kūrėjos Elvyra Monginienė ir Gintarė Ačaitė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, plaukų stilistas Karolis Murauskas ir kiti.

Masažo meistrių teigimu, Tailande masažas, kurio paslapčių daugelis vietinių gyventojų išmoksta dar vaikystėje, yra kasdienybės dalis. Jį darant didžiausias dėmesys skiriamas energetiniams taškams. Juos spaudžiant gerinama vidaus organų veikla.

Tajų masažas primena jogą, nes jo metu išjudinami visi raumenys, daromas tempimas. Moterų teigimu, šis masažas ne tik gerina savijautą, bet ir lavino kūno lankstumą.

Tailande ypač populiarus pėdų masažas, kurį progos išmėginti tą vakarą turėjo ir ne vienas kaunietis. Vakaro metu svečiai vaišinosi specialiu egzotišku gėrimu, gardintu imbieru ir žaliąja citrina. Jie ragavo tailandietiškų patiekalų ir saldumynų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.