Į „Mis pasaulis“ atvykusi Agnė mėgaujasi dėmesiu ir prabanga

Penktadienį paryčiais į Londoną atskridusi „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė (21 m.) pradėjo kovą grožio konkurse „Mis pasaulis“. Per tris savaites lietuvaitė turės įtikinti vertinimo komisiją, kad būtent ji iš 125 merginų yra labiausiai verta gražiausios pasaulio merginos karūnos.

Iš kairės: Japonijos, Pietų Korėjos ir Lietuvos atstovės grožio konkurse.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Iš kairės: Japonijos, Pietų Korėjos ir Lietuvos atstovės grožio konkurse.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Nov 21, 2014, 6:45 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:58 PM

Apsistojo prabangiame viešbutyje

Į viešbutį pačiame Londono centre Agnė atvyko 4 valandą ryto Lietuvos laiku. Nė penkių valandų nemiegojusi Agnė į nuovargį numoja ranka – jis menkniekis. Geros emocijos, atvykus į konkursą „Mis pasaulis“, viską atpirko.

Merginomis nuolat rūpinamasi, konkurso organizatoriai skiria joms daug dėmesio. Maža to, visos gražuolės apgyvendintos prabangiuose kambariuose su pavydėtinu vaizdu pro langą.

„Konkursas nuostabus! Gyvename viename geriausių Londono viešbučių prie Temzės upės, prie pat Big Beno.

Nuo pirmos dienos prasidėjo pasiruošimas finalui. Šiandien buvo tautinio kostiumo pristatymo peržiūra, talentų šou peržiūra, vyko prisistatymo vaizdo įrašų filmavimo darbai.

Laukia sunkus, bet be jokios abejonės įspūdingas konkursas“, – optimizmu tryško A.Kavaliauskaitė.

Konkurso rengėjams lietuvaitė pristatė Klaipėdos krašto tautinį kostiumą. Svarbiausias aksesuaras prie šio kostiumo – gintariniai karoliai, kuriuos Agnei paliko amžiną atilsį jos močiutė. Pasak gražuolės, šie karoliai – jos sėkmės talismanas konkurse „Mis pasaulis“.

Gyrė konkurentes

Ištaigingame viešbučio kambaryje lietuvaitė apsistojo kartu su Ukrainai atstovaujančia Adriana Chasanšin. Su ja Agnė jau spėjo susibičiuliauti.

„Labai maloni mergina, bendraujam ir angliškai, ir rusiškai, nes jai taip patogiau. Aš pati rusiškai kalbu vidutiniškai, tačiau suprantu – gerai“, – patikino A.Kavaliauskaitė

Mergina negailėjo gerų žodžių ir kitoms konkurentėms. Pasak jos, visos gražuolės yra išskirtinės, savaip žavingos.

Tačiau konkurencija tokiame konkurse – neišvengiama, mat kiekviena mergina nori kuo geriau atstovauti savo šaliai, pasirodyti kuo įsimintiniau.

„Nespėjome visos susibendrauti dar ir todėl, kad esame padalintos tris grupes. Toks sprendimas priimtas tam, kad darbai vyktų sklandžiau.

Kaip ir tikėjausi, šis konkursas suvienija visą pasaulį. Juk viso pasaulio merginos čia, o tarp jų ir aš“, – džiūgavo A.Kavaliauskaitė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.