Per sporto rungtį „Mis pasaulyje“ Agnė laiką leido ant suolelio

Grožio konkurso „Mis Lietuva 2014“ nugalėtoja šokėja Agnė Kavaliauskaitė jau visą savaitę bando pakerėti „Mis pasaulis“ žiuri. Vis dėlto sėkmingai pradėjusi pasirodymą grožio konkurse Agnė kluptelėjo – mergina nepateko tarp 32 sportiškiausių dalyvių, todėl sportinės rungties finale trečiadienį ji nedalyvavo.

Agnė Kavaliauskaitė (dešinėje) sporto varžybas praleido ant suolelio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Agnė Kavaliauskaitė (dešinėje) sporto varžybas praleido ant suolelio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 12:18 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:47 PM

Nors A.Kavaliauskaitės sportinė forma puiki, sporto varžybas jai teko praleisti ant palaikymo komandos suolelio. Mat iš 125 merginų į varžybų finalą pateko tik 32.

Visos jos buvo padalytos į keturias komandas. Gražuolės savo jėgas išbandė įvairiausiose rungtyse: bėgimo, šuolio į tolį, virvės traukimo ir estafetinio bėgimo.

Trečiadienį paaiškėjo, kad sportiškiausia „Mis pasaulis“ mergina yra suomė Krista Haapalainen. Antroji vieta atiteko Vengrijos atstovei Edinai Kulcsar, o trečioji – gražuolei iš PAR Rolenei Strauss.

Konkurso „Mis pasaulis“ renginiai vyksta jau visą savaitę. Per tą laiką merginos iš viso pasaulio pristatė vertinimo komisijai savo gimtinę, tradicijas, talentus.

Būtent šiose rungtyse A.Kavaliauskaitė labiausiai ir sužibėjo. Per talentų peržiūrą Agnė pakliuvo į geriausiųjų dešimtuką. Tautinių šokių rungtyje ji – tarp 17 geriausiųjų.

Netrukus paaiškės, ar to užteks, kad ji patektų į finalinius numerius, kurie bus tiesiogiai transliuojami per „Lietuvos ryto“ televiziją gruodžio 14-ąją.

Londono centre apsigyvenusios gražuolės ne tik ruošiasi konkurso finalui, bet ir randa laiko pasilinksminti. Pavyzdžiui, jos apsilankė teatre, kur klausėsi operos „Operos fantomas“, bendravo su operos žvaigždėmis.

„Mačiau stebuklą... Scenografija, balsai, vaidyba... Nuostabu!!!“ – išėjusi iš operos džiūgavo A.Kavaliauskaitė.

Labiausiai jai dabar reikia tautiečių palaikymo. Balsuoti už Agnę galite parsisiuntę „Miss World“ programėlę į išmanųjį telefoną.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024