Džiaugsmingas prisiminimas - Juozo Kazicko garbei

„Jis taip mėgo šventes ir suburti per jas šeimą. Mano tėvelis buvo vienas laimingiausių žmonių, nors gyvenimas nelepino. Lai šis vakaras jums visiems būna džiaugsmingas prisiminimas,“, - taip apie savo tėvą, garsų verslininką ir filantropą Juozą Kazicką kalbėjo jo dukra Jūratė Kazickaitė.

Šviesaus atminimo J.Kazicko šeima Vilniun atvyko iš JAV.<br>T.Bauro nuotr.
Šviesaus atminimo J.Kazicko šeima Vilniun atvyko iš JAV.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-28 20:17, atnaujinta 2018-01-20 09:11

Žinoma šeima penktadienio vakarą į Valdovų rūmus sukvietė J.Kazicko bičiulius, bendraminčius ir bendražygius. Į Vilnių iš Jungtinių Amerikos Valstijų atvyko ir gausus artimųjų būrys – J.Kazickaitė su vaikais, broliais bei jų šeimomis.

Valdovų rūmai šventei pasirinkti ne atsitiktinai – J.Kazickas buvo vienas iš jų atstatymo idėjos autorių bei mecenatų.

„Nors netekome tėvelio prieš keletą mėnesių ir mums labai liūdna, bet neabejoju, kad jis būtų labai apsidžiaugęs matydamas visus vienoje vietoje, - sakė J.Kazickaitė. - Mūsų daug – kelios dešimtys, bet visi taip ir rinkdavomės per metus kokius 8 kartus įvairiausiomis progomis. Padėkos diena - viena iš jų“.

Valdovų rūmų Renesanso menėje buvo surengtas koncertas – grojo ansmablis „Musica Humana“ bei M.Rostropovičiaus fondo remiami vaikai.

Nuskambėjus kūriniui, susirinkusieji dalijosi prisiminimais apie J.Kazicką ir jo mylimą žmoną Aleksandrą. Šiltai apie bendražygį ir artimą bičiulį atsiliepė šalies prezidentas Valdas Adamkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?