Žinomi Kalėdų labdaros mugės globėjai ragina daryti gerus darbus

Saulėtą šeštadienio rytą Vilniaus rotušėje prasidėjo gražia tradicija tapusi dvyliktoji tarptautinė Kalėdų labdaros mugė. Rotušės duris svečiams pravėrė mugės globėja Alma Adamkienė, šalia mylimos žmonos buvo ir kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus. Vilniečius bei miesto svečius taip pat sveikino sostinės meras Artūras Zuokas bei šių metų Lietuvos stendo globėja maloniai sutikusi tapti premjero Algirdo Butkevičiaus žmona Janina.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2014, 12:09 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 8:27 AM

Vilniečiams ir miesto svečiams Kalėdų miestelyje savo šalių tradicijas šiandien pristato 34 valstybės ir bendruomenės, penkios tarptautinės Vilniaus mokyklos.

Mugės svečiams ir remėjams - tradiciniai kūčiukai, kalėdiniai meduoliai, imbieriniai sausainiai, bruknių ar moliūgų su apelsinais uogienės, antaninių obuolių košė, džiovinti obuoliukai, įvairios sveikatą gerinančios arbatos, vaistažolės, mezginiai, knygos, žaislai, veltukai, atvirutės, kalendoriai, kalėdinės eglutės.

Čia pat, šiek tiek apsnigtoje Rotušės aikštėje vyksta ir tarptautinė maisto mugė, kviečianti paragauti gardumynų iš įvairiausių pasaulio šalių.

Kaip ir kasmet, visos Kalėdų labdaros mugės metu surinktos lėšos ir prieš renginį paaukotos rėmėjų lėšos bus skirtos kelių globos įstaigų, dienos centrų, labdaros valgyklų sąlygoms pagerinti.

Tarptautinę Kalėdų labdaros mugę organizuoja Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija, vienijanti Lietuvos ir užsienio moteris iš diplomatinio korpuso ir verslo bei visuomeninių organizacijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.