Konkurse „Mis pasaulis“ dalyvaujanti Agnė neslepia nuoskaudos

Iki grožio konkurso „Mis pasaulis“ didžiojo finalo lieka vis mažiau laiko. Tačiau įtampa gražuolėms netrukdo mėgautis kiekviena Londone praleista minute. Lietuvai atstovaujanti Agnė Kavaliauskaitė, paklausta, kaip jai sekasi ruoštis finalui, žodžius beria lyg žirnius į sieną.

Labiausiai Agnė (viduryje) susidraugavo su Maltos atstove Joanne Galea (kairėje) ir Italijos atstove Silvia Cataldi.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Labiausiai Agnė (viduryje) susidraugavo su Maltos atstove Joanne Galea (kairėje) ir Italijos atstove Silvia Cataldi.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Dec 1, 2014, 5:24 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:13 AM

„Man be galo gera atstovauti savo šaliai, ją garsinti savo darbais ir pasiekimais. Tas jausmas, kai į tave kreipiasi ne vardu, o tavo šalies pavadinimu, yra nepakartojamas.

Be to, visos labai susidraugavome. Kad ir kur nukeliaučiau, kiekvienoje valstybėje turėsiu po pažįstamą merginą. Ypač susibendravau su „Mis Malta „ir „Mis Italija“. Pasižadėjome kad aplankysime viena kitos šalis“, – džiugiai pasakojo A.Kavaliauskaitė.

Visgi gražuolės konkurso metu ne tik linksminasi. Sekmadienį vyko labdaringų projektų (angl. „Beauty With a Purpose“) pristatymas. Agnė šioje rungtyje nedalyvavo – lietuvė dar nėra sukūrusi savo labdaringo projekto. Jo A.Kavaliauskaitė ketina imtis artimiausioje ateityje.

„Užtat tokios šalys kaip Indija, Gana ar Filipinai pristatė be galo jautrius ir sukrečiančius vaizdo įrašus apie skurdą ir sunkų gyvenimą jų šalyje. Šių šalių atstovės atskleidė, kaip jos bando pagerinti vaikų gyvenimus“, – sakė Agnė.

Jaučia nuoskaudą

Ryškiausiai lietuvė sužibėjo talento rungtyje. Choreografiją studijuojanti Agnė teisėjams pademonstravo savo pačios sukurtą šokį.

Dar vyko „Top modelio“ konkursas, per kurį gražuolės iš viso pasaulio demonstravo savo tautiečių kurtas vakarines ir kokteilines sukneles.

„Vilkėjau sukneles iš paskutiniosios Liutauro Salasevičiaus kolekcijos. Per šią rungtį buvo vertinamas dizainerių darbas ir merginų gebėjimas vaikščioti podiumu. Nors ir nepatekau į geriausiųjų dvidešimtuką, tiek fotografai, tiek merginos negailėjo pagyrų mano suknelėms“, – tikino Agnė.

A.Kavaliauskaitė pasirodė ir paplūdimio madų konkurse. Per jį gražuolės žengė podiumu pasipuošusios maudymosi kostiumėliais. Lietuvė vilkėjo Agnės Kuzmickaitės kurtą maudymosi kostiumėlį.

Tiesa, ir šioje rungtyje Agnei nepavyko sužibėti.

„Šiame konkurse didžiulę įtaką turi politika. Yra tam tikros valstybės, kurios visuomet patenka į geriausiųjų sąrašus, nors ne visada tai yra pelnyta. Dėl to šiek tiek liūdna“, – pripažino lietuvė.

Londone lankosi pirmą kartą

Grožio konkursas „Mis pasaulis“ vyksta Londone. A.Kavaliauskaitė šį miestą pažino turistų pamėgtu būdu – kelione autobusu.

„Važiavome tipišku Londono dviejų aukštų autobusu su atviru stogu. Išgirdome pasakojimus apie nuostabiausias miesto vietas. Žinoma, jas dar ir pamatėme, – linksmai kalbėjo A.Kavaliauskaitė. – Visoms mums ši kelionė paliko tikrai nuostabius įspūdžius. Juk Londono architektūra tokia graži!“

Nors daugeliui lietuvių nuskristi į Londoną yra beveik tas pats kas iš Vilniaus nuvažiuoti į Klaipėdą, Agnė nesidrovėjo prisipažinti, kad ji Didžiosios Britanijos sostinėje viešėjo pirmą kartą.

„Vis prisimenu, kai mane, ką tik atvykusią, pasitiko oro uoste ir vežė į viešbutį. Negalėjau atitraukti akių nuo vaizdo, kurį matau pro mašinos langą“, – pasakojo Agnė.

Labiausiai A.Kavaliauskaitei dabar reikia tautiečių palaikymo. Balsuoti už Agnę galite parsisiuntę „Miss World“ programėlę į išmanųjį telefoną.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024