Didžiausia gražuolės Patricijos Belousovos puošmena - kuklumas

Konkurso „Mis Lietuva 2014“ pirmoji vicemis Patricija Belousova (19 m.) pamažu įsitikina, kad būti pripažintai viena gražiausių šalies merginų yra ne tik didelė garbė, bet ir tokia pat atsakomybė. Svarbiausia – pasitikėti savo jėgomis ir išlikti savimi. Tada tavo grožis atsiskleidžia pats, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Šios savaitės „Stiliaus“ viršelis.<br>G.Lomovskajos nuotr.
Šios savaitės „Stiliaus“ viršelis.<br>G.Lomovskajos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Dec 2, 2014, 6:01 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:31 AM

Grožio konkursui „Mis visata“ Patricija dar tik pradėjo rimtai ruoštis. O pradėjo ji nuo svarbiausio dalyko – įvaizdžio fotosesijos.

„Pagrindinis fotosesijos tikslas – parodyti, kokia esu viduje, pabrėžti pasitikėjimą savimi. Be to, ji turėjo atskleisti mano nuotaiką, individualumą. Visi labai stengėmės, todėl manau, kad viskas pavyko puikiai“, – kalbėjo P.Belousova.

Kelias valandas su profesionalia komanda dirbusi P.Belousova šypsosi – modelio duona jai patiko. Gražuolė mėgavosi laiku, praleistu prieš kameras, ir neatmeta galimybės dažniau dalyvauti fotosesijose. Vis dėlto šiam malonumui ji galėtų skirti nedaug laiko – vilnietė siekia tapti pasaulio sportinių šokių čempione.

„Šokiai yra dalis manęs, todėl jiems esu ištikima“, – patikino Patricija.

Nepaisant to, šokių repeticijos visai netrukus bus nustumtos į antrą planą. Jau sausio pradžioje mergina išskris į Los Andželą, kur vyks konkurso „Mis visata“ finalas.

Ruošdamasi jam P.Belousova itin daug dėmesio skiria ne tik prisistatymui, bet ir puikiai išvaizdai puoselėti. Kokia gi Patricijos grožio paslaptis?

„Visais laikais įvairiausių tautų moterys norėjo būti gražios. Neslėpsiu, aš irgi esu tarp jų. Manau, kad svarbiausia yra pasitikėti savo jėgomis ir išlikti savimi. Tada tavo grožis atsiskleidžia pats.

Žinoma, negalima pamiršti kuklumo! Jis žmogų labiausiai puošia.

Kalbant apie kosmetikos priemones, mano rankinėje visada yra „Chanel“ pudra ir lūpų blizgis, „Dior“ tušas ir mano mėgstamiausi „Burberry“ kvepalai. Visai neseniai, ruošiantis konkursui „Mis visata“, makiažo gudrybes man atskleidė ir kosmetika aprūpino „Kristiana“ ir „Make Up Factory“, – pasakojo P.Belousova.

Išskirtinės išvaizdos Patricijai vaikinų dėmesio netrūksta, tačiau svarbiausias jai tik vienas – jos mylimasis Tomas Fainšil. Su juo, jei „Mis visatos“ organizatoriai leis, P.Belousova šoks per konkursą.

Nors Tomas negaili mylimajai gražių žodžių, originaliausią ir žavingiausią komplimentą ji išgirdo iš ketverių metų berniuko. „Jis pasakė: „Tu esi tokia, tokia, tokia...“ Taip ir nesužinojau, kokia aš esu! – juokėsi Patricija ir pridūrė. – Kai esu susirūpinusi, vienas draugas man visada sako: „Tu tik šypsokis! Tavo šypsena tokia graži! Tai yra svarbiausia, todėl tau viskas pavyks.“ Tai labai gerai nuteikiantis ir skatinantis komplimentas“, – šypsojosi Patricija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.