M. Šalčiūtė pabėgo iš filmavimo, kuriame pasirodė Agness Landau

Interneto sensacija laikoma šokėja Monika Šalčiūtė supyko, kad norėta ja pasinaudoti. Socialiniame tinkle „Facebook“ ji paskelbė vaizdo įrašą, kuriame paaiškino, kodėl pabėgo iš trečiadienį vykusio laidos filmavimo.

M.Šalčiūtė, pamačiusi A.Landau, pabėgo iš filmavimo.<br>T.Bauro nuotr.
M.Šalčiūtė, pamačiusi A.Landau, pabėgo iš filmavimo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 11:44 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:59 PM

Pakviesta į laidos „Ginčas be taisyklių“ filmavimą, M.Šalčiūtė nesitikėjo, kad joje išvys garsų šalies transvestitą Agness Landau. Jau kurį laiką ji neslepia jam antipatijos.

„Tiesiog šiandien buvo perpildytas paskutinis mano taurės lašas ir nsprendžiau nebetylėti. Buvau apgauta. Man labai liūdna, kad žmonės taip žeminasi ir meluoja, dėl reitingų, dėl vieno kito papildomo lito savo kišenėje ir žaidžia su kitų jausmais”, - video įrašė rėžė mergina.

Ji tikino, kaskart eidama į laidą, atsiklausianti, kokie asmenys ten dalyvaus. Tačiau šį kartą ji nebuvo informuota, kad filmavime pasirodys ir A.Landau.

„Čia yra normalus dalykas kad man kažkas nepatinka, kad aš kažkam nepatinku – tai nėra smerktina. Bet tokiose situacijose aš stegiuosi nesipjauti su tuo žmogumi, todėl stengiuosi nesusidurti. Aš taikus žmogus, tegul tas žmogus gyvena sau, o aš sau“, - samprotavo ji.

M.Šalčiūtė nesidrovėjo išsakyti savo kritikos garsiam transvestitui: „Aš nieko prieš, kad jis yra transvestitas, homoseksualas. Bet man labai nepriimtina, kai žemina lietuvius, atvažiavusi iš kitos šalies, ir tam tikrus asmenis vadina šūdais, menkina moteris ir panašiai. Jis klaidina vaikus: vieną dieną apsimeta mergaite, kitą dieną jau berniukas… “.

M.Šalčiūtė įsitikinusi, kad tokie žmonės neturėtų būti reklamuojami, nes daro blogą įtaką vaikams. Nors pati sakė turinti daug draugų homoseksualų, tačiau nė vienas jų nesielgia taip, kaip A.Landau.

„Aš išėjau viduryje laidos, kad nereikėtų pyktis.Nenorėjau jo žeminti, kad jis neliūdėtų. Nenoriu kelti reitingo tai laidai, kad jie pelnytųsi iš mūsų. O mes už tai nieko negauname, tačiau viskas eina ant mūsų pečių: visos kalbos, blogi žodžiai, aišku, ir geri“, - dievagojosi M.Šalčiūtė.

Ji taip pat nepagailėjo kritikos ir vienai laidoje besifilmavusiai atlikėjai, kuri ją norėjo paprotinti: neva, nedera išeiti iš laidos filmavimo.

„Buvo keista, kai man viena dainininkė pasakė, kaip aš blogai elgiuosi, kad išeinu iš laidos. Juokinga, kai taip sako žmogus, kuris dainuoja kaip kniaukianti katė. O taip dainuoti yra gražu?“, - piktinosi interneto senscacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų