Į filmo premjerą susirinko būrys pramogų pasaulio žvaigždžių

Antradienį sostinės kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ įvyko iškilminga režisieriaus Donato Ulvydo filmo „Šventa karvė“ premjera. Filmo žvaigždžių, bičiulių Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus pasveikinti bei premjerą išvysti atvyko daugybė pramogų pasaulyje žinomų žmonių. Tarp jų - atlikėjas Marijonas Mikutavičius, dainininkė Erica Jennings, televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, atlikėjas Deivis su šeima, Saulius Urbonavičius-Samas ir daugelis kitų.

Premjeros svečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Premjeros svečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-09 20:14, atnaujinta 2018-01-19 14:00

Iš televizijos ekranų Lietuvos žiūrovams pažįstami M.Starkus ir V.Radzevičius „Šventoje karvėje“ vaidina save – du viduramžio krizės išvargintus bičiulius, išvažiavusius į Indiją ieškoti nušvitimo.

Kratydamiesi duobėtais keliais, kuriuose šeimininkauja kiaulės, šunys ir išprotėję sunkvežimių vairuotojai, įveikę tūkstančius kilometrų ir atsidūrę ant bedugnės krašto, draugai iš naujo atras tiesą apie gyvenimo prasmę ir tikrą vyrišką draugystę.

„Šis filmas pirmiausia apie tai, ką reiškia būti draugais“, – pabrėžė ir filmo režisierius Donatas Ulvydas po „Šventos karvės“ pristatymo žiniasklaidai antradienį. Lietuvos ekranuose filmo premjera numatyta gruodžio 12-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.