„Mis Airija“ J. Hayes - lyg iš akies traukta A. Valentaitė

Grožio konkurse „Mis pasaulis“ Arijai atstovaujanti gražuolė Jessica Hayes ne vienam lietuviui atrodo kažkur matyta. Ji – lyg jaunesnioji lietuvių stilistės Astos Valentaitės sesuo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-11 15:31, atnaujinta 2018-01-19 10:02

Žiūrėdamas į Jessicą negali atsistebėti, kiek daug ji panaši į Astą. Abi damos turi tokį patį užburiantį žvilgsnį, plačią šypseną ir yra itin elegantiškos.

Maža to, 2006-2008 metais A.Valentaitės plaukai atrodė beveik taip pat, kaip dabar J.Hayes. Sutampa ir plaukų spalva, ir kirpimas.

J.Hayes – reali pretendentė laimėti gražiausios pasaulio merginos karūną. 20 metų gražuolė šiuo metu studijuoja verslą ir svajoja pradėti karjerą mados industrijoje.

Laisvalaikiu Jessica mėgsta jodinėti, šokti. Merginos specializacija – tautiniai airių šokiai. Artimiausi jos šeimos nariai – profesionalūs sportininkai.

Britai J.Hayes galimybes laimėti grožio konkursą vertina labai gerai. Vertinant Jessicos išvaizdą, komunikacinius gebėjimus, intelektualumą ir politines aplinkybes, jos šansai pasipuošti karūna – net 9 iš 10.

Tarptautiniame grožio konkurse Lietuvai atstovauja klaipėdietė šokėja Agnė Kavaliauskaitė. Kaip jai ir Jessicai seksis konkurso „Mis pasaulis“ finale, paaiškės jau šį savaitgalį.

Sekmadienį, gruodžio 14 dieną, grožio konkursą „Mis pasaulis“ Lietuvoje tiesiogiai 17 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.