A. Kavaliauskaitę džiugina pasikeitusi „Mis pasaulio“ politika

Grožio konkurse „Mis pasaulis“ Lietuvai atstovaujanti klaipėdietė šokėja Agnė Kavaliauskaitė (21 m.) su nekantrumu laukia konkurso finalo. Sekmadienio vakarą ji kartu su kitomis 124 gražuolėmis paskutinį kartą susirungs dėl gražiausios pasaulio merginos karūnos.

Tarptautiniame grožio konkurse Lietuvai atstovauja Agnė Kavaliauskaitė.<br>D.Gražio nuotr., L.Salasevičiaus stilius
Tarptautiniame grožio konkurse Lietuvai atstovauja Agnė Kavaliauskaitė.<br>D.Gražio nuotr., L.Salasevičiaus stilius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė („Lietuvos rytas“)

Dec 12, 2014, 6:54 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:19 AM

Puikiai talento ir tautinių šokių rungtyse pasirodžiusi lietuvė džiaugiasi savo pasirodymu konkurse, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“. Tačiau jai dar lieka sužibėti finaliniame šou. Jam pasiruošti Agnei padės dizaineris Liutauras Salasevičius, sukūręs jai finalinę suknelę.

Per finalą gražuolę palaikys ir jos mylimasis Tomas Legenzovas. A.Kavaliauskaitė neslepia, kad jau labai išsiilgo jo ir šeimos.

Mergina atviravo, kad viešėdama Didžiojoje Britanijoje ji suprato, jog negalėtų emigruoti. Jai pernelyg sunku atsiriboti nuo namų ir gimtosios kalbos.

Daug įtampos konkurse būta ne tik dėl namų ilgesio. Ne visose konkurso kategorijose A.Kavaliauskaitei pavyko sužibėti. Mergina nepakliuvo nei į sporto, nei į supermodelio rungčių finalą.

Jėgų nurimti ir eiti toliau klaipėdietė atrasdavo prisiminusi faktą, kad tarptautiniame konkurse ji reprezentuoja savo gimtinę. Dar jai padėjo dvi konkurse atrastos bičiulės – gražuolės iš Maltos ir Italijos.

„Nuo pat pirmos atvykimo dienos mane užplūdo stiprios emocijos, mano nuotaikų ir jausmų amplitudė dar niekada nebuvo tokia plati. Tačiau dabar, likus visai mažai laiko iki didžiojo finalo, širdyje – tik džiaugsmas. Esu laiminga, kad likimas man padovanojo galimybę būti čia, tarp merginų iš viso pasaulio“, – gerų emocijų nestokojo A.Kavaliauskaitė.

Labiausiai Agnę džiugina faktas, kad dėl pasikeitusios konkurso „Mis pasaulis“ koncepcijos pamažu keičiasi ir jo įvaizdis. Pagaliau nebėra gražuolių, teigiančių, kad žavingiausias gyvas žmogus Žemėje – Motina Teresė.

Vertinimo komisija nebekreipia dėmesio į tokias smulkmenas, kad dalyvės veidas nėra idealiai proporcingas ar šypsena kiek kreivoka. Šiandieniame konkurse karūną pelno ta, kuri yra aktyvi, geraširdė ir, svarbiausia, protinga. Sunku patikėti, kiek daug būsimųjų medikių ir mokslininkių šiemet dalyvauja konkurse „Mis pasaulis“.

Per tris Londone praleistas savaites Agnė jau spėjo pastebėti, kurių šalių dalyvėms konkurso organizatoriai jaučia didesnį prielankumą.

„Jeigu klaustumėte, kurios merginos pateks į finalinius pasirodymus vertinant jų grožį ar atsižvelgiant į politinius santykius, tuomet taip, galėčiau pasakyti jų eiliškumą. Tačiau šis konkursas atspindi ne vien tai... „Mis pasaulis“ – tai konkursas, kuriame nugalėtoja išrenkama dvasiškai turtinga mergina. Tai nebe tas konkursas, kuriame merginos vaikšto su bikiniais ir mojuoja ranka linkėdamos taikos pasauliui.

Pradėta žiūrėti rimčiau, nes konkurso „Mis pasaulis“ nugalėtojos darbas yra labai atsakingas ir jam reikia didelės vidinės stiprybės. Juk tu keliauji po pasaulį ir matai žmonių nepriteklių bei skausmą. Tai nėra lengva.

Konkurse jau yra kelios favoritės. Aš pati palankumą jaučiu Pietų Afrikos Respublikos atstovei. Ji – graži, protinga, ryžtinga, turinti tikslą“, – šypsojosi Agnė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024