Grožio konkursą Majamyje P. Belousova pradėjo karšta fotosesija

Gražuolės iš visų pasaulio šalių sulėkė į Majamį – būtent čia jau po kelių savaičių vyks didysis konkurso „Mis visata“ finalas. Į JAV jau atvyko ir Lietuvos atstovė konkurse – vilnietė šokėja Patricija Belousova.

Pirmąją dieną konkurse gražuolės praleido besifotografuodamos.<br>"Facebook" nuotr.
Pirmąją dieną konkurse gražuolės praleido besifotografuodamos.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 8:42 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 8:32 PM

Iš apipustyto Vilniaus išskridusi P.Belousova šiuo metu mėgaujasi tikra vasariška šiluma – saulė orą Majamyje įkaitino iki 28 laipsnių šilumos.

Nors jos kelionė į Jungtines valstijas užtruko net keliolika valandų, Patricija neturėjo daug laiko poilsiui. Visos konkurso dalyvės jau nuo pirmų dienų privalo sudalyvauti fotosesijoje.

P.Belousova kartu su Paragvajaus, Kolumbijos, Austrijos ir kitų šalių gražuolėmis fotografams pozavo vilkėdamos maudymosi kostiumėlius. Lietuvė per fotosesiją pasipuošė stilingu vientisu maudymosi kostiumėliu.

Konkursui vilnietė susipakavo maždaug 70 suknelių, kurios vos tilpo į lagaminus. Rūpestingiausiai supakuotos dvi suknelės: Liutauro Salasevičiaus kurta finalinė suknelės ir Eglės Modzeliauskienės kurtas tautinis drabužis.

P.Belousovos įvaizdžiu konkurse „Mis visata“ taip pat rūpinosi Laura Dailidėnienė, Karina Eremian, Simona Brazdžionytė, Oksana Bražiūnienė ir Eva Baliul.

Vertinimo komisijai pakerėti Patricija turi tris savaites. Tačiau ne viskas priklauso nuo jos pačios – internetu vyksta balsavimas, kurio metu visos gražuolės varžosi dėl publikos simpatijų. Balsuoti galima kasdien, o per dieną galima atiduoti net penkis balsus. Juos galima paskirstyti gražuolėms, arba atiduoti vienai.

Už Patriciją savo balsus galite atiduoti čia.

Konkursą „Mis Visata“ sausio 31 d., šeštadienį, 22:10 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.