Ypač putlios garsenybių lūpos: gražus ar perdėtas seksualumas?

Puikiai visuomenei žinomi žmonės kaip niekas kitas nori atrodyti tobulai. Garsios moterys nuolat save dailina ir stengiasi įkūnyti lėlės įvaizdį. O kas labiau atkreipia visuomenės dėmesį, jei ne gražios formos, simetriškos ir putlios lūpos? Tai laikoma visų laikų seksualumo ir moteriško patrauklumo simboliu. Apie tą patį galvoja ir mūsų Lietuvos garsios moterys, kurių lūpų neįmanoma nepastebėti. Vienos moterys dėl dėmesio pasididina lūpas, o kitoms užtenka tiesiog jas paryškinti blizgiu ir rezultatai būna stulbinantys.

Iš kairės: Eglė Valančiūnienė, Agness Landau, Vilija Pilibaitytė-Mia.
Iš kairės: Eglė Valančiūnienė, Agness Landau, Vilija Pilibaitytė-Mia.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 3:18 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:16 PM

Vis dėlto grožis visada reikalauja aukų. Ir ne tik fizinių. Lūpų didinimas implantais vidutiniškai kainuoja 1500 eurų, o jų didinimas nuosavais riebalais - nuo 1200 eurų.

Būdama ir taip dailių moteriškų formų transseksualė Agness Landau gruodžio mėnesį pasiryžo hialurono rūgšties injekcijoms. Agness iškart apie tai pranešė savo socialinio tinklo „Facebook“ sekėjams, pasidžiaugdama, jog lūpos nuo šiol atrodys dar geriau nei anksčiau.

Bene žinomiausios plastinių operacijų ir įvairių grožio injekcijų šalininkės – grupės „Pop Ladies“ ir „Naujos pupytės“ merginos. Oksana Pikul, Skaistė Steikūnaitė, Vita Jakutienė neslepia pasididinusios krūtinę ir kitaip pasitobulinusios savo išvaizdą.

„Man paputlino lūpas, kartkartėmis tai pakartoju. Manau, kad ne viena aš – daug mergaičių tai daro. Tik kitos tai slepia. Pramogų pasaulio merginos, kurioms akivaizdžiai atlikta korekcijų ir kurios sako, kad jos grožio siekė natūraliais būdais, elgiasi labai negražiai. Toks melas – labai neetiškas dalykas, nes daug merginų tuo tiki ir kompleksuoja dėl savo natūralios išvaizdos“, - prieš kelis mėnesius yra sakiusi žurnalui „Stilius“ Vita Jakutienė.

Prieš keletą metų dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios gerbėjai pastebėjo, jog ne tik moters krūtinė tapo daug didesnė, bet ir lūpos kur kas putlesnės. Tačiau tuomet paklausta, ar ji gulėsi po plastikos chirurgijos skalpeliais, Mia tik nusijuokė.

„Turbūt ir kojos, ir nagai padidėjo“, – šmaikštavo dainininkė. Atlikėja sako, kad kalbų apie save girdėjusi daug, todėl šios nestebina nauji gandai – neva jai įdėti silikono implantai, o lūpos užpildytos hialurono rūgštimi.

Modelis Nerija Paciukonienė taip pat savo socialinio tinklo paskyroje „Facebook“ nuolat kelia itin seksualias nuotraukas, kurios kaitina ne vieno gerbėjo širdį.

Naujienų portalas lrytas.lt siūlo pažvelgti į garsių Lietuvos moterų lūpytes ir įvertinti, kurios yra natūraliai putlios, o kurios padailintos hialurono rūgštimi.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.