Karinos Krysko-Skambinės išvaizdos pokyčiai

Atlikėja Karina Krysko-Skambinė visada lietuvaičius žavėjo savo egzotiška išvaizda: išskirtiniais veido bruožais, juodais it derva plaukais. Dabar ji neatrodo nė kiek vyresnė nei prieš dešimt metų, kai išpopuliarėjo kaip grupės „69 danguje” narė.

Karinos Krysko-Skambinės išvaizdos pokyčiai per dešimt metų.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Karinos Krysko-Skambinės išvaizdos pokyčiai per dešimt metų.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2015, 6:26 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 8:18 PM

Tačiau bėgant metams K.Krysko-Skambinė įnešė nemažai naujų vėjų į savo spintą. Nors kasdieniame gyvenime atlikėja tapo kur kas elegantiškesnė, retkarčiais nevengia ir linksmo aprangos stiliaus ar mergaitiškos šukuosenos.

Gerokai anksčiau moteris buvo pamėgusi viršugalvyje į kuodukus susuktų plaukų šukuoseną, linksmomis kasytėmis pasipuošia ir dabar.

K.Krysko-Skambinė tikriausiai yra viena tų moterų, kuri nuolat dėvi ryškiaspalvius drabužius. Tiesa, tokie itin dera prie jos tamsaus gymio.

Natūralu, kad pasirodydama ant scenos ar fotografuodamasi fotosesijoms moteris pasirenka kiek kitokį, kur kas seksualesnį įvaizdį.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti Karinos Krysko-Skambinės nuotraukas, darytas prieš dešimtmetį ir dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.