Žinomi aktoriai Vilniaus centre atidarė Džiaugsmo arką

Sostinės V.Kudirkos aikštę ketvirtadienio popietę papuošė naujas simbolis – iš oranžinių plastiko vamzdžių suklijuota Džiaugsmo arka, pro kurią praėjus pagerėja kiekvieno miestiečio nuotaika.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 8, 2015, 1:46 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:14 PM

Improvizacijos teatro „Kitas kampas“ aktoriai Kirilas Glušajevas ir Audrius Bružas, Balys Latėnas, Mantas Vaitiekūnas, muzikantas Rokas Grajauskas iš grupės „Jama & W“ arką pristatė iškilmingoje ceremonijoje, kurios metu nuo jos buvo nuplėšta juodo audeklo skraistė.

„Lietuvoje trūksta džiaugsmo. Turime energetinę piramidę, dabar turėsime ir Džiaugsmo arką. Nuo šiol ji keliaus po įvairias miesto vietas, džiugindama miestiečius“, - per megafoną praeiviams skelbė K.Glušajevas.

Šia akcija buvo pristatytas kitą savaitę pirmą sykį Vilniuje vyksiantis tarptautinis komedijos festivalis „Vilnius Comedy Fest“. Keletui praeivių, kurie pirmieji išbandė arkos poveikį, buvo padovanoti kvietimai į jį.

Nuo sausio 15 iki 18 dienos vakarais sostinės Teatro arenoje pasirodymus rengs Lietuvos ir užsienio komikai ir aktoriai. Publiką linksmins „Kito kampo“ aktoriai, jaunosios kartos komikas Olegas Šurajevas, grupė „Jama & W”. Taip pat – žymūs svečiai iš užsienio. Į festivalį atvyksta amerikiečių komikas Godfrey, britų „žmogus-orkestras“ Beardymanas, JAV klounų trupė „Aga Boom“, kurios nariai anksčiau dirbo garsiausiame pasaulio cirke „Cirque du Soleil“.

„Programa dabar subalansuota visiems skoniams, o humoras atkeliaus iš visur. Tai bus amžiaus festivalis“, - tikino festivalio programos vadovas A.Bružas.

Festivalį nuo šiol ketinama rengti kasmet sausį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?