Evelinos Anusauskaitės-Young fotosesija paplūdimyje atima žadą

Lietuvoje ir užsienyje pripažinimą pelniusi dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young įsiamžino gundančioje fotosesijoje. Ją Evelina surengė kurortiniame Kalifornijos mieste Malibu.

Evelina Anusauskaitė-Young.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Evelina Anusauskaitė-Young.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2015, 1:51 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 8:26 AM

Garsiam mados fotografui Eigirdui Scinskui dainininkė pozavo lakstydama po paplūdimį. Nėrinuota ir lyg pirštinė aptempta suknele pasipuošusi dainininkė atrodė lyg tikra Afroditė.

E.Anusauskaitė-Young gimtinėje sutinkama retai. Dabar ji su Adamu Youngu, už kurio ištekėjo prieš dvejus metus, gyvena JAV.

Prie amerikiečių gyvenimo ritmo Evelina priprato dar visai neseniai. Tad dabar, kai jau spėjo apšilti kojas už Atlanto, moteris davė interviu LRT laidai „Gyvenimas“.

„Kas dieną save atrandame iš naujo. Pradžioje buvo lengva, tada atsirado išsiaiškinimų, kaip jam reikia ir man reikia, tad dabar atsirado visiška ramybė. Dabar tikrai gerai vienas kitą pažįstame. Tarp mūsų nėra nei pykčių, nei nesusipratimų“, – patikino E.Anusauskaitė-Young.

Moteris prisipažino, kad nors ir labai myli vaikus, jos tėvams anūkų dar teks palaukti. Ir ji, ir Adamas kol kas trokšta nuversti kalnus karjeroje. Be to, Evelinai ir Adamui gera būti dviese.

„Mums patinka būti pasitempusiems vienam prie kito, vis tik man rūpi, ką jis galvoja apie mane. Neturiu reikalo jam atrodyti nevala“, – sakė E.Anusauskaitė-Young.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.