„Normalios bobos“ garsiuosius pilkus atspalvius žiūrėjo naktį

Vos vidurnaktį stojo Šv.Valentino diena, įsilinksminusios moterys įvirto į „Forum Cinemas Vingis“ kino teatrą žiūrėti garsiojo filmo „50 pilkų atspalvių“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2015, 8:34 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 5:35 AM

Tokiu keistu laiku – pusę pirmos nakties – filmą žiūrėti sumanė reklamos kūrėja ir dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep. Neįprastai pradėti įsimylėjėlių šventės ji pakvietė moteris per socialinį tinklą „Facebook“. Renginį pavadino smagiai: „Normalios bobos eina OUT vol.2“.

Smagų susiėjimą ji rengia antrą kartą.

„Pirmąsyk 250 normalių bobų ėjo žiūrėti filmo „Amžinai stilingos“. Dabar būrys išaugo iki 640. Turiu ir daugiau minčių, kur galėčiau pakviesti sveiko humoro ir gyvenimo džiaugsmo kupinas merginas“, – sakė Dovilė. Paklausus, ar ir ją įkvėpė knyga „50 pilkų atspalvių“, Dovilė juokdamasi prisipažino, kad perskaitė tik pirmąją dalį, o kitų neįveikė.

Dainininkė nori, kad moterys gerai pasiaustų.

„Filmas juk kaip sumuštinis. Pažiūrėsime ir pamiršime. Tad kodėl to nedaryti kaip nors ypatingai? Kad ir su 640 merginų naktiniame seanse? Mes su humoru ir lengva ironija žiūrime į pasaulinę psichozę. Jokių vyrų! Tik mes ir Kristijanas Grėjus! Per Valentino dieną“, – sakė Dovilė.

„Forum Cinemas“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis iniciatyvą filmą žiūrėti naktį iš pradžių vertino skeptiškai.

„Kam eiti į kiną pirmą valandą nakties, jei gali eiti septintą valandą vakaro? Bet jei galima pasidaryti sau šventę – susikviesti artimą būrį draugių, pasibūti, aptarti, pasijuokti ar paverkti, kodėl gi to nepadarius kine. Moterims reikia pabūti kartu su vienodai mąstančiomis draugėmis – tai argumentai, dėl ko seansas, galima sakyti, tapo kultinis“, – teigė D.Beržinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.